victorysan
Üye
-
Konu Sahibi
-
nasıl yani açarmısın biraz dahaO Telefonları Kullanmayın Sar Değerleri Çok Yüksek Kendi Sağlığınıza Önem Vermiyorsanız Başkasının Sağliğina Önem Verin Yapmayın Etmeyin Orjinal Telefon 1 Radyasyon Yayıyorsa O Cihaz 10 Radyasyon Yayar
SAR değeri telefonun şebekeye bağlandığı zaman telefondan yayılan insan sağlığına zarar veren veya hücre yapısını bozan sinyaller olarak da yorumlayabiliriz, bir ölçü birimidir. Telefonu genelde cebinde taşıdığını ve erkek olduğunu varsayarsak testislerinin yakınında durduğu için kısırlığa kadar gider kardeşim.nasıl yani açarmısın biraz daha
Teşekkürler kardeş.SAR değeri telefonun şebekeye bağlandığı zaman telefondan yayılan insan sağlığına zarar veren veya hücre yapısını bozan sinyaller olarak da yorumlayabiliriz, bir ölçü birimidir. Telefonu genelde cebinde taşıdığını ve erkek olduğunu varsayarsak testislerinin yakınında durduğu için kısırlığa kadar gider kardeşim.
Gerçi bayanlarda da farklı etkileri gösterir diyemeyiz. Sonuçta, tehlikeli.
Özel ROMlar Vardır İllaki Vardır Ama BuCihazlar Çok Kullanım Kitlesine Sahip Olmadikları İçin Bulmakta Zorlanabilirsin.Teşekkürler kardeş.
kaçak ve aynı zamanda çakma telefona root atabilirmiyim nasıl olur
Şu telefonu bilgisayarsız root atma programı (key mater root) ile root attım başka bir şey yapmadım ve sistem dosyaları hala silinmiyor mesela opera miniyi silemiyorum gerçi ben menüden silmeye çalıştım böylemi oluyor yada bu uygulanın kullanımı nasıl?başka birşey indirmem gerekirmiÖzel ROMlar Vardır İllaki Vardır Ama BuCihazlar Çok Kullanım Kitlesine Sahip Olmadikları İçin Bulmakta Zorlanabilirsin.
O Kadarını Anlamam Ben Symbian KullanıyorumBen root demiştim rom ne? Birde telefonu bilgisayarsız rootlama diye bir program vardı(key master root) attım ama hala sistem dosyalArı silinmiyor root atınca silinmesi gerekmezmi?
Şu telefonu bilgisayarsız root atma programı (key mater root) ile root attım başka bir şey yapmadım ve sistem dosyaları hala silinmiyor mesela opera miniyi silemiyorum gerçi ben menüden silmeye çalıştım böylemi oluyor yada bu uygulanın kullanımı nasıl?başka birşey indirmem gerekirmi
Teşekkürlerkore mali telefonları framaroot ile pc olmadan rootlayabilirsin , rom da senin android versiyonun 4.2 diyelim sen 4.4 e yükseltmen için indirecegin dosyadır rom. Ama kore mali telefonlara uyumlu rom bulman çok zor
ne root'u, sen çalışıyor olduğuna dua etTeşekkürler kardeş.
kaçak ve aynı zamanda çakma telefona root atabilirmiyim nasıl olur
Googlee mgyun yaz cikan cince bir sayfa olacak o sayfadan romaster su uygulamasini indir (adi yanlis olabilir ama romaster su olsa gerek) kur ve programdaki ayicigin altidaki yaziya tikla kacaklara root atiyorarkadaslar bende kore note 3 var o key root master ile root atsam olut mu her seferinde sans degisiyor %80 de oldu %50de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?