Kaç Yaşındadır Aşk? Daha Kaç Yıl Yaşayacaktır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

leiche

leiche

Emekli Yönetici
güzel paylasım ;)
saol alperen

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah Sende Saolasın Leiche :cool

CEREN

CEREN

Üye
bana göre aşk meşk yoktur o eskidendi ta 40 yıl önce kanımca şimdiki aşklar hormonlu olmuş sadece zarar vermekten başka bi işe yaramıyor

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
bana göre aşk meşk yoktur o eskidendi ta 40 yıl önce kanımca şimdiki aşklar hormonlu olmuş sadece zarar vermekten başka bi işe yaramıyor

Yanlış Düşünüyorsun :nono:
Gerçek Aşk Vardır Ancak Bulması Çok Zordur ;)

CEREN

CEREN

Üye
yaşarkrn gercek aşk oluyorda ayrılınca neden gercek aşk olmuyor onu anlamış degğilim yok yaw aşk yok kımsede benı var olduguna inandıramaz

neslein

neslein

Üye
cok hoş bi tablo paylasım için saol

omayra

Üye
Sevimliler :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Darısı Başına Omayra :nargile:

omayra

Üye
Belediye otobüsünden inmek üzereydim. Önümde bir yaşlı teyze vardı. Ağır adımlarla indi merdivenleri. Hayatın telaşı içinde sabırsızlıkla bekledim son adımını atıp önümden çekilmesini. Teyze, otobüsten inmesine rağmen çekilmedi yolumdan ve binbir güçlükle teyzeyi aşıp indim otobüsten. Müthiş sinirlenmiştim. Eh be teyze dedim içimden, off!! Madem indin ne diye çekilmezsin de, diğer insanların işini güçleştirirsin?! İçimden bir yandan söylenirken, bir yandan da arkama dönüp baktım sinirle, ne yapıyor hala orada mı acaba teyze diye... O an, içimden geçenlerin hepsinden utandım. Gözlerim doldu ve ağlamaya başladım. Teyze, elini otobüsten inmekte olan eşine uzatmış; amca da bir yandan bastonuna dayanıp bir yandan da eşinin kendisine uzanan elinden destek alarak otobüsten inmeye çalışıyordu. Ben, bacaklarım henüz beni yolda bırakmamışken, kendi kendime yürüyüp, gezebiliyorken, sadece biraz geç indim diye neler geçirmiştim içimden öyle! O yaşında ne evlat, ne başka insanlar... Yalnızca eşi vardı amcanın elini tutan, ona destek olan... Ağlaya ağlaya eşime telefon açtım. Şaşkın ve mütebessim gözlerle baktı bana yanıma gelip. Birlikte bir kahve içmeye gittik. Tuttu elimi. "O yaşlarda biz de öyle olacağız, yanında ben olacağım, ağlama" dedi. Bense, hala hatırlarken gözlerimin buğulanmasına engel olamam.. Darısı sadece benim değil, hepimizin başına ;)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Oldukça Ilginç Ve Cok Haklısın. Bizim De Ilerde Yaşlanacağımızı Düşünerek Ona Göre Yaşlılara Davranmamız Gerekiyor. Paylaştığın Güzel Anı Için Saolasın Omayra :good:

Nazy

Nazy

Üye
Aynı Benim yaşlılığımm:)

süper bir resim

paradox1026

paradox1026

Üye
Hoş İçim hoş oldu ah aşk ahh

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Aşık Olmak Güzel Sey :cool

Yasminozz

Yasminozz

Üye
sevdiğim bi resim...tşk paylaştığın için... ;)

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Belediye otobüsünden inmek üzereydim. Önümde bir yaşlı teyze vardı. Ağır adımlarla indi merdivenleri. Hayatın telaşı içinde sabırsızlıkla bekledim son adımını atıp önümden çekilmesini. Teyze, otobüsten inmesine rağmen çekilmedi yolumdan ve binbir güçlükle teyzeyi aşıp indim otobüsten. Müthiş sinirlenmiştim. Eh be teyze dedim içimden, off!! Madem indin ne diye çekilmezsin de, diğer insanların işini güçleştirirsin?! İçimden bir yandan söylenirken, bir yandan da arkama dönüp baktım sinirle, ne yapıyor hala orada mı acaba teyze diye... O an, içimden geçenlerin hepsinden utandım. Gözlerim doldu ve ağlamaya başladım. Teyze, elini otobüsten inmekte olan eşine uzatmış; amca da bir yandan bastonuna dayanıp bir yandan da eşinin kendisine uzanan elinden destek alarak otobüsten inmeye çalışıyordu. Ben, bacaklarım henüz beni yolda bırakmamışken, kendi kendime yürüyüp, gezebiliyorken, sadece biraz geç indim diye neler geçirmiştim içimden öyle! O yaşında ne evlat, ne başka insanlar... Yalnızca eşi vardı amcanın elini tutan, ona destek olan... Ağlaya ağlaya eşime telefon açtım. Şaşkın ve mütebessim gözlerle baktı bana yanıma gelip. Birlikte bir kahve içmeye gittik. Tuttu elimi. "O yaşlarda biz de öyle olacağız, yanında ben olacağım, ağlama" dedi. Bense, hala hatırlarken gözlerimin buğulanmasına engel olamam.. Darısı sadece benim değil, hepimizin başına ;)

Okurken gözlerim doldu sanki yaşamış gibi oldum yüreğine sağlık.

Gerçek aşk vardır ama bulması çok zordur ve en önemlisi bulduğun zaman kıymet bilip elinden kaçırmamaktır.

delrico

delrico

Emekli Yönetici
vallla hala umutluyum :D ask ölmezzz biz ölürüz:oke::agla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt