Hayır ama nfc ile wifi açık olurAnormal. Edge açıkmı oynuyosun
TeşekkürlerHmm. Onlar ısıtmaz. Heralde bi tek sende yoktur o modele özel bişeydir
Ne 95 mi ne yaptın telefonaHayır birşey olmaz bende 95 dereceye kadar kalktı

Hiç birşey oyun oynadımTeşekkürler
Ne 95 mi ne yaptın telefona![]()
Naptin hocam sen.benim s3mini 35i gecmez.Hayır birşey olmaz bende 95 dereceye kadar kalktı
Bende bir kere 95 oldu ama daha çok 55-75 derece oluyorNaptin hocam sen.benim s3mini 35i gecmez.
Edit:Normalde 15-20C arasinda dolasir.sabah telefonu elime aldığımda buz gibi oluyor.sicaklik 14C falan oluyor.
55 bile cok yuksek.benimki 42ye zorladim bir kez daha cikmadim zaten hemen cikmiyor bayaa ugrasman lazimBende bir kere 95 oldu ama daha çok 55-75 derece oluyor
Sürümle ola bilir. Eskiden 43 derece oluyordu. Yeni sürüm yükleyene kadar şimdi en az 43 derece.Telefonum Sony Xperia Z255 bile cok yuksek.benimki 42ye zorladim bir kez daha cikmadim zaten hemen cikmiyor bayaa ugrasman lazim
Surumden degil Sony dendir.Sürümle ola bilir. Eskiden 43 derece oluyordu. Yeni sürüm yükleyene kadar şimdi en az 43 derece.Telefonum Sony Xperia Z2
Evet bende xperia L 10 dakikaya 50 derece olduSurumden degil Sony dendir.
Xperia Z de yarim saat Subway Surf oynadim arkasi resmen yaniyordu.
Hayır birşey olmaz bende 95 dereceye kadar kalktı
Büyük geçmiş olsun.EYVALLAHBüyük geçmiş olsun.
95e nasil zorladin bilmiyorum hocam.bende 35 i gecmiyor zorlayinca en fazla 42. Sony'nin de etkisi var ama 95 cok fazlaEYVALLAH

15 saat oyun oynadım95e nasil zorladin bilmiyorum hocam.bende 35 i gecmiyor zorlayinca en fazla 42. Sony'nin de etkisi var ama 95 cok fazla
Telefon patlamamış elinde sen ona sukret
Şarja takıp oynadın mı?15 saat oyun oynadım