muhsin15
Üye
-
Konu Sahibi
-
güzel kardeşim bazı arkadaşlar olumlu yorumlar yapmış dikkate al. + olarak yatmadan önce tel. Elinden bırak. Tel la uyuma. Elma ve türk kahvesi mide yi rahatlatır. Yatmadan önce ikisinden birini dene . Eğer yine tekrarlıyo sa kan testi yaptır anemi rahatsızlığı uykuda bağırmaya kadar rahatsızlık veriyor. Allah şimdiden şifa versin.
Hiç kabus görmemişsin sanırım.Arkadaş bu gün rüyamda nerdeyse ölüyordum lünaparkta ama zevk aldım rüyadan. Yav rüyadan korkma uyanınca zevk al. Beleş sinema. Korkumu dersin, Aşkmı dersin, Aksyonmu aklına ne gelirse 7D izliyonbence allahın bize verdiği en büyük nimetlerden.
Kabusların alasını gördüm. Cehennemi dahi... sen düşün . En iyilerinide gördüm.Hiç kabus görmemişsin sanırım.
Cenabetmi yatıyonusta ben her gece bütün bildiğim duaları okurum öyle yatarım.bugüne kadar doğru dürüst kabus görmedim cenabetlik hariç.
Muhsin seni az çok tanıyorum sayılır, hani yaptığın işte öyle pek sıkıntılı bir iş değil ama yine de bildiğim bilgileri seninle paylaşmak istiyorum; Bu tür rüyalar genelde stres altındaki ruh halimizin durumunu, yani bir nevi rahatsızlığımızı yansıtmaktadır kardeşim. Bizler her ne kadar bu durumu kabullenmemekte ısrar etsek de, bu bir rahatsızlıktır ve buna bilinçaltı kaygılarımızdaki artışlar neden olmaktadır.
Zaten bilim adamları, sıklıkla kabus görenlerin pek çoğunun farklı psikolojik rahatsızlıklarının olduğunu saptamışlardır. Yanlış anlama lütfen, hastasın demiyorum ama, en kısa zaman da bir doktora görünmeni tavsiye ediyorum. Genel olarak terapiler sonrasında bilinçaltı kendini yavaş yavaş boşalttığı için rüyaların görülme sıklığı da azalıyor. Geçmiş olsun.
Arkadaş bu gün rüyamda nerdeyse ölüyordum lünaparkta ama zevk aldım rüyadan. Yav rüyadan korkma uyanınca zevk al. Beleş sinema. Korkumu dersin, Aşkmı dersin, Aksyonmu aklına ne gelirse 7D izliyonbence allahın bize verdiği en büyük nimetlerden.
Yok artık [emoji1]7 evden 7 kurbanın 7 çift gözünü topla. Bir kazanda kaynat. 40 kaba böl. 40 haneye dağıt.
aynen öyle ben uykum yoksa da sağa doğru dönüp uzansam bile bi süre sonra uyurumAynen ben sağa yatıp uyuyorum, aslında bu duvarın konumuyla ilgili ne taraftaysa oraya doğru
Gusül alamadığımız vakitler oluyor yaniCenabetmi yatıyon
kafalar güzel yinehacı ilk önce yemek yiyorsan yatakta bu huyundan vazgeç ben bi kere oturma odasında uyuyakaldım ünideyken film izlerken birşeyler yemiştim orda sızmışım sabaha karşı beni bi dürttüler tuvalete giderken ev arkadaşımı kapıda bekletiyodum o derece tırsmıştım Yani eğer öyle birşey varsa vazgeç yatağını yadırgıyor olabilirsin. Tabiki herşeyin başı psikolojiyle alakalı bir durum çarşaflarını değiştir farklı yerde uyumayı dene devam ederse bi doktora görün.
bakış açını sevdimArkadaş bu gün rüyamda nerdeyse ölüyordum lünaparkta ama zevk aldım rüyadan. Yav rüyadan korkma uyanınca zevk al. Beleş sinema. Korkumu dersin, Aşkmı dersin, Aksyonmu aklına ne gelirse 7D izliyonbence allahın bize verdiği en büyük nimetlerden.
Cinler Onlardanmı Korkacak? Cinler Besmeleden Korkarlar Bıçakta Neymiş?yastığın altına kesici alet koy cinler periler korkarmış diyorlar. ben nacak koyardım cinlere perilere inandığımdan değil
insan güvende olduğu hisediyor
Ben kendimden örnek verdim yatağı derken sen yatakta uyumuyomusun kabusu nerde görüyosunmübarek yöneticisin ama mesajları okumuyon he ne evi ne filmi ne yatağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?