Kablosuz şarj cihazı alınmalı mı?

Sponsorlu Bağlantılar

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
Kablosuz şarj cihazı alınmalı mı?
Merhabalar sevgili wp severler :) lumia telefonların kablosuz şarj aletleri sizce kullanılabilir mi ileride telefona zarar verir mi? Yastıksız kullanılan alet telefonda aşırı ısınma ve kasa içinden seslere neden olduğunu okumuştum kullanan var mı? Tavsiyeleri bekliyorum iyi forumlar :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Bence gereksiz bir sistem :)

cintrikus

cintrikus

Üye
yani benim için kullanışlı oluyor evdede işyerindede var kafama göre üstüne koyuyom alıyom en azından kablo tak çıkar olmuyor dur şunu şarja takayım düşüncesi olmuyor hiç kafamda

dücane

dücane

Üye
Bende kablosuz yastik ve araba icin kablosuz sarj aleti, Yani cr-200 var. Cok memnunum, almak isteyene de tavsiye ederim

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

dakamon

dakamon

Üye
Valla ben sıradan bir kullanıcıyım diyebilirim. Eğer param olsa böyle bol bol sırf denemek içinde olsa kapakta alırım aletide alırım :) özellikle youtube da birçok video var adamlar aleti masalarının altına monte ediyorlar ve masanın üzerine koyuyorsun telefonu şarj olmaya başlıyor yani şarj aletini görmüyorsun bile :) arabası olanlar bence arabada kullanmalı bu tarz aletleri :) aç navigasyonu koyşarja bak yoluna :)

Dtn

Üye
Ben de almayı düşünüyorum ama yastıklı daha pahalı ve büyük olduğu için biraz caydırıcı geliyor, diğer yastıksız olanı ısınma yapıyor mu arkadaşın dediği gibi?

PureFood

PureFood

Üye
Ben düşünmüyorum çok fantazi bişey. Yastıklı olan çok kıyak ama Türkiye'de pek yaygınlaşacağını sanmıyorum.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
telefonum sarı, gönlümden de yastıklı modelin kırmızısı geçiyor ama sırf yastıkla da bitmiyor bi de kapak almak lazım (L820). e şimdi kapağıda sarı alsam eskisini napcam? başka renk alsam ben sarıya alıştım seviyom :) kararsızım.. gerçi para lazım en son iş zaten bu kablosuz teknoloji :)

bmw_m6

bmw_m6

Üye
peki kulanilmadigi surede surekli koblosuz sarjda kalmasi pile zarar verirmi?

dücane

dücane

Üye
Bence tavsiye edilir, üc tane ev icin aldim, 1 tane de araba da var, bir tane daha almayi dusunuyorum

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Ben normal şarjdan daha yararlı diye biliyordum.
suan bende 3 tane var benim ve esminin telefonu qi ozelikli . 1 tanesi salonda diger ikisi yatak odasinda . salondaki tam yanimda kulanmadigim zamanlar surekli ustunde kaliyor cihazlar isallah pile zarar vermiyordur.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Şimdi kablosuz şarj aleti alıyorsun da onunda kablosu var be abi. Prizden çıkan bir kablo olduktan sonra ha telefona sokmuşsun ha aletin kendine?

kesasd

kesasd

Üye
Şimdi kablosuz şarj aleti alıyorsun da onunda kablosu var be abi. Prizden çıkan bir kablo olduktan sonra ha telefona sokmuşsun ha aletin kendine?

Bazı noktalarda katılıyorum fakat sağladığı kolaylıklar var elbette. En azından kablo tak çıkar derdi olmuyor telefonda. Hatta bu dişli şarj ucunda tak çıkar bir yerden sonra soket telefondan çıkıyordu ve lehimlemek gerekebiliyordu. Şuan bir arkadaşımın şarj soket yeri arızalı olduğu için tavla ve su şisesi yardımıyla telefonu şarj edebiliyor.

turbocore

turbocore

Üye
Bazı noktalarda katılıyorum fakat sağladığı kolaylıklar var elbette. En azından kablo tak çıkar derdi olmuyor telefonda. Hatta bu dişli şarj ucunda tak çıkar bir yerden sonra soket telefondan çıkıyordu ve lehimlemek gerekebiliyordu. Şuan bir arkadaşımın şarj soket yeri arızalı olduğu için tavla ve su şisesi yardımıyla telefonu şarj edebiliyor.
Tavla ve su şişesi doğrumu duydum ? .:D.

csH

csH

Üye
benim tatktik ama ben kitap kulanıyordum neydi o günler :islik

Bay H

Bay H

Üye
Çok para ama :D

MaxiCep WP uygulaması ile gonderilmiştir.
Yabancı siteler örneğin Aliexpress gibi Türkiye'ye kadar hem ücretsiz kargo imkanız sunuyor hem de daha uygun ürün imkanı tabi almadan önce satıcıyı biraz incelemeniz gerekli.

Örneğin 64 Gb lık flash belleği 18 Tl ye alabilirsiniz :kıskıs:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: PureFood

Üst Alt