Kablosuz modem almayı düşünüyorum ,önerilerinizi bekliyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
Kablosuz modem almayı düşünüyorum ,önerilerinizi bekliyorum.
arkadaşlar birkaç gün içerisinde bir kablosuz modem almayı düşünüyorum 100 tl. civarı olabilir ne önerirsiniz.marka ve model olarak yazan olursa sevinirim.

çekim mesafesi biraz yüksek olursa daha iyi olur.

lütfen sırf birşeyler yazmış olmak için yazmayın, kullanan ve gerçekten bilen arkadaşlar dan bekliyorum.:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ben kullanıyorum ... Superonline quiknet e başvurduk modemi içinde verdi ... Ttnet te de aynı şeyler var ... Onun dışında pek bir bilgim yok :) teknoloji marketlerini gezmelisin veya piyasa fiyatını öğrenmelisin abi :)genelde pikatel combo oluyor :) bendeki pirelli lastik firmasının yaptığı modem :) şu ana kadar da problem yaşamadım :)

Odysseus

Odysseus

Üye
Güncel modelleri bu aralar takip etmiyorum fakat Airties ürünlerinden vazgeçmemenizi tavsiye ederim.

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
Ben kullanıyorum ... Superonline quiknet e başvurduk modemi içinde verdi ... Ttnet te de aynı şeyler var ... Onun dışında pek bir bilgim yok :) teknoloji marketlerini gezmelisin veya piyasa fiyatını öğrenmelisin abi :)genelde pikatel combo oluyor :) bendeki pirelli lastik firmasının yaptığı modem :) şu ana kadar da problem yaşamadım :)

ilgin için sağol enes, biraz yorumlara bakayım sonra ona göre piyasayı araştırırım.

--------------- Ekleme ---------------

Güncel modelleri bu aralar takip etmiyorum fakat Airties ürünlerinden vazgeçmemenizi tavsiye ederim.

evet bende en çok airties kullanıldığını biliyorum , teşekkürler.

Symbiont

Üye
Airties Derdim Ama Hepsi Olur Yeterki Kullanmayı Bilecen

Atakan

Atakan

Üye
Ben Zyxel kullanıyorum,modeli P-660HW-T1.Çekim gücü gayet iyi.4 portlu ayrıca.Fiyatıda 150 tl'yi geçmez heralde... Öneririm:)

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
ben de airties derim başka bilmiyorum zaten

Godfather

Godfather

Üye
airties rt-205 evin her yerinden çekiyor ve 12. hatta oturuyorum aşşadan yani 0. kattan çekiyor bence son derece güzel adı üstünde air= hava ties= bağları havabağları

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
Airties Derdim Ama Hepsi Olur Yeterki Kullanmayı Bilecen

Ben Zyxel kullanıyorum,modeli P-660HW-T1.Çekim gücü gayet iyi.4 portlu ayrıca.Fiyatıda 150 tl'yi geçmez heralde... Öneririm:)

ben de airties derim başka bilmiyorum zaten

arkadaşlar ben genelde dışarıda telefonumun wifi sini açıyorum en çok airties modem buluyor sonra zyxel yani aslında bu herşeyi anlatıyor ,,,,ama yinede sizlerin de görüşlerini almak istedim.teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

airties rt-205 evin her yerinden çekiyor ve 12. hatta oturuyorum aşşadan yani 0. kattan çekiyor bence son derece güzel adı üstünde air= hava ties= bağları havabağları

:ehe sağol.:oke:

Godfather

Godfather

Üye
buyur hakan öbür modellerede bakarsın burdan :ehe

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
buyur hakan öbür modellerede bakarsın burdan :ehe

ne alacağıma karar versem fiyat araştırması ondan sonra yaparım..ama eline sağlık.

Godfather

Godfather

Üye
ya diyorumya airties in sana göre ucuz bir modelini al ama ben rt-205 kullanıyorum memnunum yani onu alabilirsin

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
ya diyorumya airties in sana göre ucuz bir modelini al ama ben rt-205 kullanıyorum memnunum yani onu alabilirsin

tamam tamam dur vurma ondan alcam :ehe:kop:

şaka biryana bende öyle düşünüyorum önerin için sağol.:oke:

akula

akula

Üye
airties 5450 kullanıyorum biraz pahalı ama özellikleri süper usb den yazıcı takıp başka pc lerde paylaşabiliyorsun kablosuz bağlanan diğer pc ye istediğin hızda paylaşım yapabiliyorsun vs.... ama biraz pahalı ben 280tl ye almıştım evde 3 tane pc varda

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
airties 5450 kullanıyorum biraz pahalı ama özellikleri süper usb den yazıcı takıp başka pc lerde paylaşabiliyorsun kablosuz bağlanan diğer pc ye istediğin hızda paylaşım yapabiliyorsun vs.... ama biraz pahalı ben 280tl ye almıştım evde 3 tane pc varda

o kadar pahalı birşeye gerek yok ama ilgin için teşekkürler.:oke:

Odysseus

Odysseus

Üye

Katılıyorum. Airties modem ile 3 kat aşağıdan üstelik bina dışından Cep Telefonum ile bağlanabiliyorum.

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
Katılıyorum. Airties modem ile 3 kat aşağıdan üstelik bina dışından Cep Telefonum ile bağlanabiliyorum.

evet en çok airties`ın tavsiye edileceğini tahmin etmiştim.....galiba airties alıcam öyle gözüküyor.:oke:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Airties tavsiye ederim zamanında kullandım gayet memnundum ama şimdi kullanıyorum...

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
Airties tavsiye ederim zamanında kullandım gayet memnundum ama şimdi kullanıyorum...

teşekkürler şimdilik airties almaya karar verdim .:oke:

qirL1903

qirL1903

Üye
Airties var ben Zyxel kullanıyorum sürekli net gidip geliyor ama pek tercih etmem

Üst Alt