Kablosuz! bluetooth'suz! samsunglara msn yüklemek için içeri buyrun(+VİDEO)

Sponsorlu Bağlantılar

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
Güzel paylaşım eline saglık

XMEN_43

XMEN_43

Üye
bende e-250 var aynı dediklerinizi yaptım olmadı:(

Ellemon

Ellemon

Üye
denıcem daha denemeDim:D:D

karahanliist

Üye
arkadaşlar usb kabloya gerek yok bluetooha' gerek yok bilgisayara da gerek yok!!!

eğer telefonunuzun internet ayarları yapılmışsa ve cep telefonuzdan internete girebiliyorsanız. msn i hemen yükleyebilirsiniz.

İŞTE D900İ YE MSN YÜKLENDİĞİNİN KANITI OLARAK SİZLER İÇİN VİDEO HAZIRLADIM ARTIK BU VİDEODAN SONRA DA MSN YÜKLEDİĞİME KİMSE İNANMAZSA BEN BU İŞİ BIRAKIYORUM...

destekleyen modeller;

öncelikle internet ayarlarınızı bi yapın.
turkcell--> Wap yazıp veya Cepten yazıp 2222'ye kısa mesaj gönderebilirsiniz.
vodafone-->
avea-->
avea--> *100# menüsünden

sonra telefonunuza şu kodu girin *#52828378#
OTA type setting seçeneğini açın sonra GPRS bearer OTA nın seçili olması gerekli.

sonrası zaten çocuk oyuncağı...

cep telefonunuzun tarayıcı bölümüne gir, URL yi girin bölümüne;

yazın. siteye girdiği zaman karşınıza iki seçenek gelecek ingilizce mi türkçe mi diye siz türkçeyi seçin ve program 15 saniye sonra java uygulamalarında...

merhaba arkadaşlar bağlantı hatası olan arkadaşlar için sorun giderme platformu burda!!!!
işte:

samsung için
CepteMSN uygulamasına bağlanmak için aşağıdaki ayarları telefonunuza yapmanız gerekiyor:

1. Ana Menü > Uygulamalar > Java Dünyası dizinine girerek CepteMSN uygulamasının üzerine gelin ve "Sçnklr" menüsünden "Şebeke ayarları"nı seçin.

2. APN (Erişim noktası) seçeneğine internet (Turkcell ve Avea için) / telsim (Telsim için) yazın.

3. Oturum kimliği ve Şifre kısımlarını boş bırakın

4. Proxy seçeneğini Devre dışı olarak ayarlayın.

5. Yaptığınız ayarları kaydedin.

gelelim ücretlendirmeye;

Cep telefonunuz için ücretsiz MSN Messenger.
Abonelik yok, aylık ücret yok! Yükle ve muhabbete başla...

EKONOMİK!

CepteMSN'i tüm operatörlerden yükleyebilirsiniz. telefonunuza kurulumun bedeli 1 SMS/2 kontördür.

Kullanmaya başladığınızda ise sadece GPRS operatörünüz tarafından ücretlendirilirsiniz.

GPRS bağlantısında sadece gönderip aldığınız yazışmalarınız ücretlendirildiğinden binlerce kelimelik bir yazışma yapsanız bile ancak birkaç kontör harcamış olursunuz.

(ben 6 Saat kapatmadım 1 kontör gitti turkcell den)

...ALINTI DEĞİLDİR... KENDİ TELEFONUMA(D900i) NASIL YÜKLEDİYSEM AYNISINI SİZE DE ANLATTIM HADİ KOLAY GELSİN...

KARDEŞİM BENİM ...
ELİNE KOLUNA EMEĞİNE AKLINA BİNLERCE KEZ TEŞEKKÜRLER BENİM TELEFONUM D880 İDİ DENEMEDİĞİM YEMEDİĞİM HALT KALMADI .. AMA SENIN BU YONTEMLE ÇOK KOLAY Bİ ŞEKİLDE MSNYE GİRDİ.. kardeşim Teşekkürlerrrrr...

--------------- Ekleme ---------------

ben yapamadım çok üzqünüm:agla:(:@:@:agla
ARKADAŞLAR NERDE TAKILDIĞINIZI YAZARSANIZ BELKİ YARDIMCI OLABİLİRİZ..

ÖRNEK BEN OKUYORUM BAĞLANTI HATASI VERİYOR DİYOR ARKADAŞLAR...
msn için d880 ve d600 için yazıyorum.. Wap adresinden msyi indirdiğini kullanıcı adı şifrenizi giridiniz bağlantı hatası veriyor. Orda yapmanız gereken şey uygulamarda/java dünyası/ceptemsn/ ye gelip seçenekleri seçip ayarlara girip APN kısmına internet yazmak (tukcel ve avea için ) (telsimde telsimn için) yazacan diğerleride şöle olacak OTURUM KİMLİĞİ boş ŞİFRE boş PROXY devre dışı şeklinde olacak tamma dedikten sonra msnye kesinlikle girecektir..
Ayrı ca benim karşılaştığım bir sorunuda yazayım. Eğerki msn -niz rakamlı ise D880 de onu giremiyorsunuz sanırsam bende onun için msn şifremi harfe dönüştürdüm...

delimanyak44 KARDEŞİME TEKRAR TEŞEKKÜR ETMEYİ BORÇ BİLİRİM....

dryaaa

Üye
yha çok teşekkür ederim ben yükledim d900i var bndede ama bi sorunum var msn açmaya çalışırken bağlantı hatası diyor ve msn açılmıo ne yapmam lazım ltfn yardım edin

birde en başta demişsin ya wap yazıp 2222 ye gönderin diye ben onu yaptım sonra bi mesaj geldi 2053 ten yapılandırma mesajı diye ama msj açılmıo yapılandırma hatası diyor açmaya çalışınca acaba o yüzden olabilir mi lütfen yardım edin.

Orda yapmanız gereken şey uygulamarda/java dünyası/ceptemsn/ ye gelip seçenekleri seçip ayarlara girip APN kısmına internet yazmak (tukcel ve avea için ) (telsimde telsimn için) yazacan diğerleride şöle olacak OTURUM KİMLİĞİ boş ŞİFRE boş PROXY devre dışı şeklinde olacak tamma dedikten sonra msnye kesinlikle girecektir..

ayrıca bunuda yabtım ama olmadıı :(

piLLi_bebek

piLLi_bebek

Üye
Arkadaşlar bendede e250 var bende msn programını yükledim ama baglantı hatası diyor ne yapmam gerekli yardımcı olurmusunuz

zahid12

zahid12

Üye
saol kardeş çok arıyodum senden geldi cevap

piLLi_bebek

piLLi_bebek

Üye
ArkadaŞLar e250 ile msnye girebilen arkadaşlar yardımcı olabilirlermi ben denedim hata veriyor:(

ArkadaşLar yardımCı oLabiLCek biri yokmu ??????:(

Hu huuu yardım edecek biri yokmu :(

rst

rst

Üye
yüklenio oturum açılırken bağlantı hatası diyooo

piLLi_bebek

piLLi_bebek

Üye
HaLa soruma cevap veren yok :( yardımcı olan yokmu

oflu250

oflu250

Üye
ben bundan yararlandım internet ve bilgisayar hakkında hiç bi bilgisi olmayan arkadaşlarada yardım ettim çok sağol++++++++ hakkını helelet ama kendi buluşum olmadığınıda söyledim kaynağı anlattım emek hırsızı değilim çoooook sğl ++++++

dryaaa

Üye
yhaaa konuyu kim açtysa yardımcı olabilirmi brda kaç kişi cwp beklior msn yüklenio fkt bağlantı hatası dior ve açılmıor napıcaz bi allhn kulu cwp versin bn o kdr dolaştım bayiilere bile gttm kmse bilmior :(

karahanliist

Üye
HaLa soruma cevap veren yok :( yardımcı olan yokmu
BEN D880 DEN U600 DAN SONRA E 250 İLEDE MSNYE GİRDİM..

PİLLİ BEBEK dryaaa ve diğer bağlantı sorunu yaşayan arkadaşlar SİZLERDEN ŞUNLARI KONTROL ETMENİZİ İSTİYORUM.
1-Telefonunuzda oka bastığınızda nete giriyormu. Bunu en iyi şöle anlıyoruz kontörlü ise hatımız köntörümüzün azalmasından
2- Msnye bağlanırken sana iki adet soru soruyor HTTP bilgisi göndermek ve soket bilgisi göndermek istermisiniz siz bunlarada ewet dedinizmi.
3- Telefonunda Menu /uygulamalar/java dünyası/cepte msn /seçenekler/ayarlar ı seçip ordaki ayarları yazılan gibi değiştirdinmi
4- Senin kullandığın GSM ne belki şebeken desteklemiyordur ben şimdiye kadar bu yazdıkalrımı yaptığım denemeleri hep Turkcel ile yaptım maaleseff diğerlerini denemedim....
..
Ben şunuda belirtmek isterim aşağı yukaru 6 adet e250 de msn bağlantısı denemesi yaptım hiçbir sorun çıkmadı.
Bu konuda hani yazdılarımız dan bir sonuç alamadınızsa sizden ricam tam olarak ne yaptınız ama en ince ayrtıntısına kadar yazın ve nerde takıldığınızıda yazın size yardımcı olmaya çalışayım..
Bİrde site yöneticisi arkadaşlara sesleniyorum daha da olmadı arkadaşlara yardımcı olmak için mail adresi vermenin bir sakıncası varmıdır..

D880 İÇİN ÖNEMLİ UYARI
D880 için şuan Turkcel Tarafından WAP internet yazılımı henuz hazır değil..
E peki ne yapacaksınız Samsungun merkezini arayıp U600 un wap veya internet ayarlarını yükleyeceksiniz..
Turkcel bu konuda yazılımı mevcut olmadığı için yardımcı olmuyor..

BELKİ SİZLERDE BİLİYORSUNUZDUR AMA SİZİNLE BU BİLGİYİ PAYLAŞAYIM İSTEDİMM...

piLLi_bebek

piLLi_bebek

Üye
Tekrar yardımcı oLdugunuz icin teşekkürLer ben dediğiniz herşeyi yaptım bagLantı hatası diyor:(
turkceLL hattım :(

crazy_handsome1

Üye
Hll sana be aslanım hll olsun
Emeğin için cok tsk ederım cokkk eyw saolasın +++++++rep

karahanliist

Üye
tekrar yardımcı oldugunuz icin teşekkürler ben dediğiniz herşeyi yaptım baglantı hatası diyor:(
turkcell hattım :(
tekrar bağlantı hatasımı veriyor ben 6 adet e250 1 adet d880 2 adet de u 600 de ilk denememde msnye girdim sorunsuz bir yerlerde bir yanlışlık olduğuna eminim...

Birde apn deki interneti yazamadan dene Bir başka deyişle APN deki internet yazısını sil..
:d olumlu olursa sonucu buraya yazz...

dryaaa

Üye
bnm tel internete girmio yha kntr fln gitmedi girmio internette sorun var galiba nsl düzelir?

karahanliist

Üye
bnm tel internete girmio yha kntr fln gitmedi girmio internette sorun var galiba nsl düzelir?

kullandığın GSM den yazılımını isteyeceksin
Turkcell ise internet yaz 2222 he yolla
MSN DE SORUN YAŞAYAN ARKADAŞLARIN BENCE ÖNCELİKLE TELEFONALARININ NETE GIRIP GIRMEDIĞINI BIR KONTROL ETMELERI ONEMLE RICA OLUNUR...
NETE GIRDIĞINDEN EMIN OLDUKTAN SONRA MSN YI DENEMELERINI ONERIRIM...

piLLi_bebek

piLLi_bebek

Üye
tekrar bağlantı hatasımı veriyor ben 6 adet e250 1 adet d880 2 adet de u 600 de ilk denememde msnye girdim sorunsuz bir yerlerde bir yanlışlık olduğuna eminim...

Birde apn deki interneti yazamadan dene Bir başka deyişle APN deki internet yazısını sil..
:d olumlu olursa sonucu buraya yazz...
APN deki yaazıyı siLdim bu sefer sag üstte G işareti var önceden bu yoqtu.Ama yine giriLmiyo :(

ArkadaşLar tamam cok teşekkürLer yardımLarınız icin oLdu inanınki yaptım bu sefer girdim msnye ck teşekkürlerrrrrrrrrrrrr...

albyrap

Üye
hata: ana sunucu adı çözümlemiyor diyor hattım vodafone help please!!!!

Üst Alt