Kablosuz! bluetooth'suz! samsunglara msn yüklemek için içeri buyrun(+VİDEO)

kardes allah razı olsun emegıne saglık

--------------- Ekleme ---------------

kardes baglantı hası verıyor acılen acıl lasımın lasım))

kardes ayarları yaptım ama url ye gırınce adresı yazıyorum baglanırken sebeke hatası dıyor ne yapayım acıl yardım lutfeen

aspawa64

Üye
samsung u700de nasıl yapıcam?

pirezdin

Üye
kardes öncelikle emeğine sağlık ama nasıl açılıyor yükleme bitti

gardaş sürekli girdiğimizde tekrar yüklemek mi lazım

delimanyak: hocam, bende de D900I var. bağlantı hatası diyo neden acaba?

talha057

Üye
d900 i var bende oluyor ben yaptım ama ben ayarı buradan dil vadafone yi arayıp yaptırdım
gprs yapılandırma ayarı mesajı geldi sonrası basit saten

abicim saol ya yükleyemediğim msn programını 5 dakikada yükledim ama çok kontör gitti yavvvvvvv!!!!!!

vodafoneda ne kadar acaba bide buna baksan

eluf

Üye
hiçte atmayalım yani telefonm D600 yukarda desteklenio dio ama yalan desteklemio işte mğşteri hzmetleri bile dedi olmaz die olmayncada olmuyo arkadaşım

ben yükledim e250 ye destekliyoda 17 knt vardı hepsini yedi aralıksız girdim vodafone kullanıyorum ama

Ya arkadaslar Bendede D900i VaR AmA oLmuyor.adresi Ve Şifreyi Yazıyorum http bilgisi gonderilsinmi diyor evet diyorum daha sonra soket bilgisi gonderilsinmi onada evet diyorum ensonundada kontokt lisesi... diyor ve Timeout diyor ve kapanıyor bi yardım edin acil Lutfen

zoraki58

Üye
U600 de çalışan msn varmı arkadaşlar

Konu Sahibi

msn listende çok kişi vardır ondan bekliyordur sonra da zaten time out oluyor

ya birisi cevap versin aveada kaç kontör yiyiyor boşboşuna yüklemiyeyim lütfen yardımcı olun

teşekkürler sağol ama pcden bağlanmayı tercih ederim umarım birilerinin işine yarar

saol kardes eline sağlık guzel yapmıssın

kardeş kaç dakkada açılıor bu ya