arkadaslar bende samsung e900 var hattım vodafone hangi msn programını tavsiye edersiniz mig33 mü cepte msn mi daha avantajlı bide nasıl yüklicez bunları önce interneti açtırmak lazım sanırım ??
Arkadaşlar hemen sizinle bir bilgiyi paylaşayım. Cepte msnde msnye giremeyen arkadaşların birde şunu yapmalarını rica ediyorum. Turkcell Gprs den girmeye çalışıyorsunuz o seçeneği internet ile dğeiştirin bu defa kesin gireceksiniz..Yanlış olmasın gprs wap vardır bu iki si değil internet isp Olacak yani TURKCELL ISP YI active edin ..
Hatta şöle bir olaydan sebbep yazıyorum ..Bugun bana bir SAMSUNG L700 geldi malum yeni telefon...
Ben Cepte msn ye sokmak için bayağı uğraştım olmadı ki zaten java manusu yok o yok bu yok..
Ben sadece ama sadece TURKCELL ISP OLARAK DEĞİŞTİRDİM VE CEPTE MSNYE SORUNSUZ GİRDİ...
KOLAY GELSİN.....
herşeyi harfiyen uyguladım hiç bi hata yok eminim internette var görünüyor ama hala bağlantı hatası diyor msn yi yükleyeli 2 ay oldu her yolu denedim hala açılmıyor telefonum d900i napabilirim???
herşeyi harfiyen uyguladım hiç bi hata yok eminim internette var görünüyor ama hala bağlantı hatası diyor msn yi yükleyeli 2 ay oldu her yolu denedim hala açılmıyor telefonum d900i napabilirim???
DERYA TELEFONUN NETE GIRIYOR OLMASI SENIN MSNYE BAĞLANMAN İÇİN YETMIYOR SEN BİR YERDE BİR EKSİKLİK YAPIYORSUN..ekle benii ...
Arkadaşlar bu konuda msn de sorunu olan arkadaşlar beni ekliyeilir..... karahanliist@hotmail.com
bende e250 var ama yuklen mıyo oyun napmam lazım yukluyemedım herseyı aynı yaptım sadece serı yuklemede ındırıyor yazmadı reset attı nasıl yukluyebılırım oyun