Kablolu interneti telefona paylaştırma programı resimli anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Kablolu interneti telefona paylaştırma programı resimli anlatım
Kablolu internet kullanıcısıysanız ve bu interneti telefonunuza paylaştırmak istiyorsanız, nasıl yapacağınız hakkındaki bilgiyi konumuz üzerinden öğrenebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar, en çok aranılan konulardan birisi olan kablolu modem’i bilgisayarımız (Laptop ) üzerinden nasıl kablosuz hale getirebiliriz, bundan bahsedeceğiz. Diyelim evinizde kablolu modem var, işletim sisteminiz Windows 7 ve Laptopla internete bağlanıyoruz ama telefonunuzla da sahip olduğunuz internet’e bağlanmak istiyorsunuz. İşte bu konu tam size göre. Aşağıdaki işlemleri yaparak kablolu modeminizi bilgisayarınız vasıtasıyla diğer tablet veya telefonlara paylaştırabiliyorsunuz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Videoyu izleyemiyorsanız Youtube.com engellenmiştir.

Çözüm için DNS adreslerinizi aşağıdaki gibi değiştirin.

Tercih edilen DNS Sunucusu: 8.26.56.26

Diğer DNS Sunucusu : 8.20.247.20

Videonun sonuna dikkat etmekte fayda var. Son işlem olarak, “İnternet Bağlantısı Paylaşımını Aç” a tıklamayı kesinlikle unutmayın. Daha sonra açılan pencereyi kapatıp, telefonumuzun veya tabletinizin kablosuz ayarlarına girerek ağı bulup bağlanıyoruz. Yalnız “Geçici Ağ Bağlantısı” Onun için bilgisayarınızı her açıp kapadığınızda yeniden ağ kurmanız gerekiyor. Kolay gelsin..
 


Luck Star

Luck Star

Üye
Teşekkürler işe yarar bilgi :)
 
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Peki pc üzerinden nasıl paylaşabilirim kabloyla
 


Üst Alt