Kabız Civciv nickini beyninizden silin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Kabız Civciv nickini beyninizden silin
nickimi değiştireceğim pm attım ozan abiye bundan böyle nickim Oğuzhan olacak...

anılbaran

anılbaran

Üye
en iyisi kardeşim

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
hayirli olur insallah.

Metin MF

Metin MF

Üye
İmza duracak mı peki? :naughty:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
sağolun :) imzama bir daha bak istersen onu geçenlerde kaldırmıştım :D ama bir daha eklerim :D

semihguney

semihguney

Üye
ishal tavuk yapsaydın daha iyi olurdu .:)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Banane yaa ben istiyorum oğuzhan'ı :D

Astrosman

Astrosman

Üye
Oğuzhan kardeşim sen nick değiştirirsen bilki ben olmayacağım. Seni bu nickin sevmiştim kardeşim diye bağırıma bastım. Sen ha bunu yapan ben gidiyorum kendine iyi bak....

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Oğuzhan kardeşim sen nick değiştirirsen bilki ben olmayacağım. Seni bu nickin sevmiştim kardeşim diye bağırıma bastım. Sen ha bunu yapan ben gidiyorum kendine iyi bak....

nick değiştirince kişilikte mi değişiyo :hmmm saçmala osman yaa gereksiz yorumlardan çok sıkılmıştım değiştirmeye karae verdim ve vazgeçmeyeceğim de hem çoktan pm gönderdim...

Astrosman

Astrosman

Üye

nick değiştirince kişilikte mi değişiyo :hmmm saçmala osman yaa gereksiz yorumlardan çok sıkılmıştım değiştirmeye karae verdim ve vazgeçmeyeceğim de hem çoktan pm gönderdim...

şaka yaptım inandın sende. Yeni nickin daha iyi ama benim imzamda nickin öyle kalacak kardeşim. Sen benim için çok değerlisin bunu unutma :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
şaka yaptım inandın sende. Yeni nickin daha iyi ama benim imzamda nickin öyle kalacak kardeşim. Sen benim için çok değerlisin bunu unutma :)

sazan.avi(kendim için söyledim :D) Eyvallah kardeşim kalsın nickim sende kalsın öyle :)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
nikini ilk görünce sandalyeden düştüm lütfen kaldırma :))))))))

ibrother

ibrother

Üye
hala aynı olr mu?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ozan abiye pm attım çok yoğun sanırım pm'i daha görmedi 1-2 güne değişir sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt