Oğuzhan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kabız civciv olayı işi bızuyo bundan dolayı yükleyecek olanların %70i yüklemez. Mesela benim de hoşuma gitmişti ama düşünsene nişanlımın telefonuna yazılım atacam neymiş kabız civciv. Yanlış anlama beni tam aradığım cfw ama malesef bundan dolayı yükleyemiyorum. bence ismi değiştir yoksa pek rağbet görmez. teşekkürler
Kabiz kardesim tebrik ederim cfw n hayirli olsun
Tebrikler guzel olmus, ellerine saglik.
rofs u açıp modları sürükleyerek üstüne bırakıcaksın
Öncelikle ilk cfw için hayırlı olsun. Inşallah devamı da gelir. Paylaşım için sağolasın. Bide rehber görüntüsü koymuşsun gerçek kişiler mi onlar ?
çok teşekkürler gerçekten çok güzel bir cfw yapmışsın hız falan oldukça iyi yeni yapacağın cfw nasıl olacak acaba? Bekliyoruz
Hayırlı olsun kardeşimYÜKLÜYORUM ŞİMDİ
yeni dokunmtik ekran aldım dokunmatik ekran geç algılıyo neden olabilir yardımcı olursan sevinirim
sağoleline koluna sağlık
rica ederim beğenmene sevindim de civcivi neden sevmediniz anlamadımTesekkurler guzel olmus arkadasa flash attik begendimama civcivi koymasaydiniz keske
insanlar cfw ı ismine göre indirmez senin dediğin insanların kitabın kapağına bakarak kitap seçmesi gibi bir durum ben kimsehi zorlamam cfw ı yüklemesi için ben foruma koydum isteyen yükler istemeyen yüklemez herkesin kendi tercihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?