K790i v.s D900 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
    Konu Sahibi
K790i v.s D900 mü?
Beyler bizim peder bana dogum günü hediyesi olarak telefon alacaktı :D dogum günü geçti ama almadı :) dün isetdigin telefon varmı dedi dün D900 alcaktm ama K790ide hosuma gitti sizce hangisini alaym ? k790i daha bi hosuma kacıo ama sizce grüs alayım istedim 3aydr telefonsuz gezioz :)
Ayrıca video Kalitesi k790i'nin w800i v.s gibimi yoksa n70 d600gibimi...

serdaronlinenet

serdaronlinenet

Üye
Dostum Bence k790i al.ses ve foto kalitesi olarak çok üstün bir telefon.bence tek eksiği video kalitesi.Ama sen ince olsun dersen o ayrı:bira:

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
    Konu Sahibi
aslında be tip olarak k790 düsünüom ama almısken bi kez olsn die videoda iyi istiom bakcaz :S

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
tuş takımı biraz zor
bide orta tuşu hızlı bi şekilde soyuluyor herseye ragmen
bencede k790i al

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
hiç dusunme bile k790 :spr

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
    Konu Sahibi
beyler dün Cok düsündüm samsung d900 aldım telefon hosuma gitti aslında güzel gibi ama bi türlü 512mb karta card readerden bişi atamadım dio kart korumalı ne yapmam lazım pc suite ile zor atıolıo...

ince_mehmet

Üye
Kötü bi tercih bence K790 da kaçırdığın o kadar çok şey var ki.Video olayı abartılacak bişey değil Cyber shot olması çok ii neyse hayırlı olsun yine de bu arada memnun musun???

salvador081977

Üye
bence de k790 al.1 ay öncesine kadar d900 kullanıyordum ve şu sebeplerden dolayı memnun kalmadım.öncelikle tel.ince olduğu için dış ekran kapağı altta kalan iç ekrana hemen temas ediyor ve ekranda renklerin anlık dağılmasına sebep oluyor.kamera(foto)çekimi gündüz iyi ancak gece çekimi çok kötü.tek flaş yetersiz kalıyor ve foto çekimi yapmak güç.çünkü hiç telefonu sarsmamamız gerek.sarsıntıda resim titrek çıkıyor.ayrıca şarjı çok az(her akşam şarj etmek zorunda kalıyordum)veeee kulaklıkları çok kötü. çok geniş olduğu için kulaklıkların kulağa girmesi çok zor.ayrıcaaaaaa java oyun yüklemek te maalesef zor.bu durumda d900'ün k790' 1 şekilde avantajı söz konusu ince

gnraL_07

gnraL_07

Üye
AYNEN k790 i!!

candan

Üye
kesinlikle k790i!!!

danger03

danger03

Üye
bana göre k790 derim resim ve ses kalitesi çok üstün sarjıda eklersek d900 üçe katlar

youngprogrammer

Üye
bencede K790

esinti-03

Üye
Bence k790i al ben yeni aldım fotoğrafta güsel gerçek flaş var seside i şarjda i yi gidiyo vidyoda biraz geliştirilmiş k750den vidyo çekimi birazdaha i benw810 ve k790i kullanıyom 2sinden dememnunum son erissona devam sesi yeter

dallaspage

dallaspage

Üye
Dostum Bak Sana Bunu En iyi Açıklıcak Olan benimdir ...
D900i
Arkadaşım 3 hafta önce aldı ...
TeL çok kıyak Gelmişti Özelliklere bakınca Yoq 3D ses teknolojiiymiş v.s Kaliteli Gelmişti
AMA telefonu bi aldı adam Kamerası gece YOK gibi Hiç bişi anlaşılmıyor Gece Modu YOK
MP3 kalitesi idare eder ama verdiği ses çok kötü hoparlör kalitesiz
Java desen En kötü olay saatler sürüye 10 oyun atman
K790i iseeee
Bence fiyat / performans olarak düşünürsen
Harikâ bir telefon Herşeye Karşılık Veriyor SETooldan Akustik at 5+1 olsun
Yada Kamerasını aç Ve Fotoraf Makinesini Avcunda Hisset Ne Diyeyim Ki başka
Harika bir telefon 240x320lik devasa kaliteli ekran 3D oyun desteği harika kaliteli işlemci hız herşey...

Umarım hata yapmazzsın D900 ALARAK !

WEZALİM

Üye
k790i al çok daha iyi

cemre007

cemre007

Üye
tabiki sony teknolojisi. ses kamera kullanım hertürlü sonyericsson

arac

Üye
:oke::aman2:Asla Sony Den şaşma

General Omar

General Omar

Üye
bence de K790i çünkü ses kalitesi ve foto kalitesi ldukça yüksek

umt1905

umt1905

Üye
k790i bence:oke:

romanali33

Üye
madem d900 alcaktın ne soruyosun milletede zaman harcatıyosun bize d900 alarak hata yapmışsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt