KASPARO Üye arkadaşlar nasıl bağlanıyorsun telefona anlamadım bağlan diyorum hata veriyor biri bana yardımcı olursa sevinirim
arkadaşlar nasıl bağlanıyorsun telefona anlamadım bağlan diyorum hata veriyor biri bana yardımcı olursa sevinirim
chadashh Üye ysn_matador' Alıntı: ya konuyla alakasız olcak ama k750i ye 3 boyutlu oyunu nasıl yükleyeceğiz LÜTFEN YARDIM!!!!!!!! Genişletmek için tıkla ... konuyla alakasız olduunu bildiin şeleri nie yazıosun arkadaşım bu 1 ikincisi büyük harf kullanımı hakaret sayılıo bu da 2 ayrıca SE ler için yeteri kadar multimedia dosyaları mevcut oyun bölümünden rahatlıkla bulabilirsin saygılar...
ysn_matador' Alıntı: ya konuyla alakasız olcak ama k750i ye 3 boyutlu oyunu nasıl yükleyeceğiz LÜTFEN YARDIM!!!!!!!! Genişletmek için tıkla ... konuyla alakasız olduunu bildiin şeleri nie yazıosun arkadaşım bu 1 ikincisi büyük harf kullanımı hakaret sayılıo bu da 2 ayrıca SE ler için yeteri kadar multimedia dosyaları mevcut oyun bölümünden rahatlıkla bulabilirsin saygılar...
ylnzkrt21 Üye Allah razı olsun cok güzel bir program.herkese tavsiye ederim. kacırmayın.herşey türkçe.