k750i yi w800 e çevirme (sorun-yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fffsss

Üye
    Konu Sahibi
k750i yi w800 e çevirme (sorun-yardım)
arkadaşlar k750i telefonumu xs++ programını kullanarak w800 e çevirmeye çalışıyorum ancak xss++ programını başlatıp telefonu bağladıktan sonra flash main firmware yüklemesine başladıktan sonra sonda takılı kalıyor sanırım. 1 saat beklememe rağmen sending flashblock 291/291 de kalıyor ve geçmiyor ancak program çalışlıyor gözüküyor. bu işlem bu kadar uzun mu sürüyor yoksa bir yanlışlık mı var

Symbiont

Üye
ovv sorun firmwarede yada programda

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
cok tehlıkelı bı ıse gırmıssın kardesım herkez cevıremez telefonun modelını kucuk bı hata bıle servıslık yapar telını senınde bı htan var herhalde bı servıse gotur sen onu

fffsss

Üye
    Konu Sahibi
telefona sorunsuz bir şekilde yüklemeyi başardım w800 yazılımı onda herhangi bir problem yok haloldu. 1 gün hiç problem olmadan w800 olarak kullandım ancak şimdi bununla bağlantılımıdır bilmiyorum ama tuş takımı komple çalışmıyor yani sadece yandaki müzik kısayolu ve ses yükseltme tuşu çalışıyor. belki çevirmemden kaynaklanıyordur diye eski haline getirdim telefonu ancak sorun düzelmedi

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
telefona sorunsuz bir şekilde yüklemeyi başardım w800 yazılımı onda herhangi bir problem yok haloldu. 1 gün hiç problem olmadan w800 olarak kullandım ancak şimdi bununla bağlantılımıdır bilmiyorum ama tuş takımı komple çalışmıyor yani sadece yandaki müzik kısayolu ve ses yükseltme tuşu çalışıyor. belki çevirmemden kaynaklanıyordur diye eski haline getirdim telefonu ancak sorun düzelmedi
arkadasım bu sorunu tek sen yasamıosun bıraz arastırma yaptım ve cogu kısı bu sorunu yasıo eskı halıne getırdıgınde yıne calısmıosa 2 sebepten dolayıdır :
1) k750i pachların yanlıs demektır guvenlı bı yerden dogru pachları yukler ve yenıden denersen duzelır
2)eger duzelmezse ıste bu sefer sorun sendedır yanlıs yukleme yapıosun demektır. eger sorun cozulurse veya sorun yasarsan yenıden yaz yardımcı olmaya calısıım

fffsss

Üye
    Konu Sahibi
yeni yüklemeyei sony ericson un orjinal update programı ile yapıyorum bu durumda yanlış olma olasılığı varmı acaba? bazı yerlerde yanlış sürümü yüklüyor diye okumuştum ama....
telefonu tamamen açıp genel bir temizlik falan yaptım hiç bir yerinde herhangi paslanma kopukluk vs gözükmüyor tekrar toplayıp telefonu açtığımda bazı tuşları arada sırada çalışmaya başlıyor. örneğin öğlen açtım "8" tuşu çalışmaya başladı akşam tekrar içini açıp kapattım telin "9" tuşu çalışıp "8" çalışmaz oldu.
telefonu hiç bir sorun yokken sorduğumda 50 lira veririm demişlerdi bundan dolayı servise falan götürüp masraf yapmayıda düşünmüyorum yardımlarınızla halledebilirsem ne ala

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
valla arkadasım eger cevırdıkten sonra bu sorunlar olduysa buyuk ıhtımalle pachtekı hatadandır. ama soledıklerın ortalıgı ııce karıstırdı. ıcını karıstırdım tusların bazıları basmaya basladı dıosun. o zaman ıcındede sıkıntı olabılır. sen ılk once bı servıse gotur hangısı oldugunu bı ogren sımdı ben burdan tele bakmadan soledım ama pach attıgın ıcın bozuldugunu sandıgımdan tavsıyede bulundum. ama sımdı senn soyledıgıne gore telefona bakmadan bısı soyleyemeyecegım en ıısı sen bı servıse goster :oke:

fffsss

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler...
telefonu servise götürdüm tahmin edileceği gibi su temasaı var mı falan dedi yok dedim bi şeklide olmuştur diyip maliyeti 40 lira olur dedi (iç mekanizma değişecekmiş). zaten telefon tamamen sağlamken 50 liraya alıyorlardı. 40 liraya tamir ettirip 45 liraya falan satabileceğim galiba

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler...
telefonu servise götürdüm tahmin edileceği gibi su temasaı var mı falan dedi yok dedim bi şeklide olmuştur diyip maliyeti 40 lira olur dedi (iç mekanizma değişecekmiş). zaten telefon tamamen sağlamken 50 liraya alıyorlardı. 40 liraya tamir ettirip 45 liraya falan satabileceğim galiba
rıca ederım kardesım yarımcı olabıldıysem ne mutlu bana sen o telefonu yaptırınca 5 lıra ıcın satma kullan :D:D:D

polatttttt

Üye
rtrtrtrt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt