K750i Ye W800i Yazılımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deli_poyraz

Üye
    Konu Sahibi
K750i Ye W800i Yazılımı
arkadaşlar bi yerde duymuştum k750i ye w800i yazlımı yükleniyormuş yanlız telefon garanti kapsamından çıkıyormuş benim tel spot oldugu için yaptırmayı düşünüyorum dogu bankta yapılıyormuş böyle bi şeyin aslı varmı varsa yaptıran arkadaşların yorumlarını bekliyorum

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ben yaptırmıştım daha önce bi sorun olmuyor 20 ytl'ye yapıyorlar..

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Bence orjinal haliyle kalsın yaptırma

Çok kasar

RockFord Fosgate

Üye
yoo bnm atkadas yuklett1 kasma filan olmuyo!!!

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
RockFord Fosgate Genel Olarak konusuyorum senin arkadasında olur veya olmaz beni baglamaz ben kendi görüşümü belirttim burada

deli_poyraz

Üye
    Konu Sahibi
ilginize teşekkurler dogubankta yaptırdım 20 ytl ye gayette güzel olu bakalım ileride inşallah sorun çıkarmaz çıkarırsa ilgilenen arkadaşları bilgilendiririm

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Şahsen ben yaptırmıştım biraz donma oluyo ve son seste cızırtı oluyordu..Başka bir değişiklik yok yani 20 YTL'ye telefona tema yükletmiş olcan

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Flight mod var en önemlisi..

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Hayırlı olsun ne diyelim , inşallah memnun kalırsınız..

abuvice

abuvice

Üye
Bu konuda bişey soracam bu yazılımı bende yükletmek istiyorum. Yalnız w 800 yazılımını yüklettiğimizde k750 nin arka sürgüsünü çektiğimizde kamera otomatik açılıyor. W800 yazılımını yüklendiğinde bu işlev devam ediyormu? von_hoıjdong?

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
<div class='quotetop'>(abuvice &#064; Jan 1 2006, 04&#58;46 PM) [post=242473]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bu konuda bişey soracam bu yazılımı bende yükletmek istiyorum. Yalnız w 800 yazılımını yüklettiğimizde k750 nin arka sürgüsünü çektiğimizde kamera otomatik açılıyor. W800 yazılımını yüklendiğinde bu işlev devam ediyormu? von_hoıjdong?
[/b][/quote]

evet, sürgüyü açtığın zaman otomatik olarak camera açılıyor

abuvice

abuvice

Üye
ChaLLenGeR teşekkürler aziz dostum. Peki bu yazılımı istanbul dışında yükletebilirmiyim? Mesela 1 ay sonra ankarada olacağım Orda bu işi yapan yerler varmı? Ankarayı bilen arkadaşlar sizleri bekliyorum..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İstanbul dışında yapan yok diye biliyorum..

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
ßende Ankara&#39;yı bilmiyorum ama İstanbulda Doğubank gibi bi yerde herşey bulabiliyorsun Ankarada böyle bir yer yok mu ?

abuvice

abuvice

Üye
ChaLLenGeR dostum valla Ankarayı pek fazla bilmiyorum.. Bu gibi şeyleri nerde yaparlar..Yada yapan yerler varmıdır? Bunu en iyi sitemizdeki ankaralı arkadaşlar bilebilir..? Yokmu bilen?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Maltepe pazarı var ankarada..

abuvice

abuvice

Üye
Evet ama o pazarda yaparlarmı acaba.. Orada 2. el cihazlar felan satılıyordu.. Neyse saol Ahmet..

ekolix

Üye
ben ankaradanım&#33;&#33;&#33;
maltepe pazarında bu ıslerle ılgılı baya tezgah var. ama ne kadar cıddı ve sağlam bır ıscılık olur yada saglam bır yukleme olurmu onu dusunmek lazım derım
ama sadece flight mode yukletemezmıyız kı...

ıspanyol sıtelerınde bu konu hakında bazı yzılar okuyorum ama hala bır acıklama gelmedı tam olarak eger oralardan bır sey ogrenırssem paylasırım...

bu arada ankarada bu ısı ben yaptırdım dıyen olursa bana maıl atsın bır zahmet yawsç......

[email protected]

abuvice

abuvice

Üye
İnşallah yaptırabilirsem sitede paylaşırım..

admin(salo)

admin(salo)

Üye
:huhu: Allah RazI OLSUN[VIDEO][/VIDEO] Agalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...