K750 çok sık kitleniyor (yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cengizba

cengizba

Üye
    Konu Sahibi
K750 çok sık kitleniyor (yardım)
arkadaşlar ben k750 mi yeni aldım. fakat sürekli biryerlerde takılıyor.örneğin müzik çaları açıyorum tüm müzikler dediğimde takılıyor.Sonra pilini söküyorum biraz bekledikten sonra tekrar takıp açıyorum titreşim yapıp sony ericson yazıyor fakat tekrar beyaz ekran geliyor.tekrar pili söküp takıyorum.açılıyor pin sorma yerini geçitikten sonra tekrar sony ericson yazıyor ve yazı giderken tekrar takılıyor telefon.pili tekrar söküp akıyorum.norrmal bi şekilde açılıyor.Biraz bekliyorum dosya yöneticisine giriyorum ordan mesela müziklere giriyorum telefon tekrar kitleniyor.tekrar baştan yapıyorum.Yani kısaca telefonu kullanmak çileyte döndü.Arkadaşımda k 750 var onda hiçbirsorun yok.Hatta bi sefer servise gitti geldi hiçbiorun yok ama benim telefonum böyle yapıyor.Ne gibi bi çözüm bulabilirim? Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.

eses_nuri

eses_nuri

Üye
servise yolla onlar hallederler kanımca kendin halletmeye çalışma en azından garantisi bitene kadar ne sorunu olursa olsun garantiye yolla :oke:

nightdragon35

nightdragon35

Üye
cok sık kilitlenmemesi halinde bir sorun sayılmaz bu benim eski telde yapıyordu.ama dedigin gibi sürekli kilitleniyorsa servise götürmen sart.hafızan cok dolu ise ondanda kaynaklanabilir bu problem kardesim

cengizba

cengizba

Üye
    Konu Sahibi
yardımlarınız için çok teşekkürler arkadaşım en kısa sürede hafıza kartını değiştirmem gerekiyor çünki telefon kilitlendiğinde hafıza kartını çıkarıyorum telefon düzeliyor

fffsss

Üye
arkadaş benimde k750i problem bende de oluyordu önceden sorun telefon hafızasını doldurman dan kaynaklanıyor yada hafıza kartın 2 gb ise tamamı da neredeyse doluysa ondan da kaynaklanabilir telefon hafızasını boş bırakınca ve hafıza kartını tamamen doldurmayınca sorun olmuyor yani en azından ben telefon hafızasına bişey yüklemediğimden beri hiç bir sorun yok
(telefon hafızasına özellikle uygulama oyun yüklmemeni tavsiye ederim

iNfaZ-nhT

iNfaZ-nhT

Üye
benim 2 gb hafıza kartım 600 mb doLu herzman kasmıyor ama bazı zmanLarda kasıyor teLnu hafıza kartındanmı biLmiyorum ..:(

Teknoloji16

Üye
bence cep telefonunu firmware et daha hızlı olur ve wolkman telefonda yapabilirsin ve sesi daha çok çıkar

luupuus

luupuus

Üye
arkadaş benimde k750i problem bende de oluyordu önceden sorun telefon hafızasını doldurman dan kaynaklanıyor yada hafıza kartın 2 gb ise tamamı da neredeyse doluysa ondan da kaynaklanabilir telefon hafızasını boş bırakınca ve hafıza kartını tamamen doldurmayınca sorun olmuyor yani en azından ben telefon hafızasına bişey yüklemediğimden beri hiç bir sorun yok
(telefon hafızasına özellikle uygulama oyun yüklmemeni tavsiye ederim

çok doğru arkadaşlar demin benim telde dondu hafıza kartını çıkarıp taktım sonrada bazı oyunları resimleri müzikleri silince düzeldi

fffsss

Üye
şuolabilir müzik klasörüne video koyduysan veya video klasörüne mp3 koyduysan kitlenebiliyor

KarakayA67

:utan ARKDSLAR HAFIZA KARTINZI ARIZALIDIR DIKKAT EDIN BENMKIDE DONUODU BAKTM HAFIZA KARTI CATLAMIS :( BRAZ ÖLE DENEDM SORUN VERMEDU GTTM ORCINAL HAFIZA KARTI ALDIM CAKMA ALDIMI HATA VERIO :(

cengizba

cengizba

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkürler sorun hafıza kartındaymış değiştirdim şimdilik bi sorun yok telefonun hafızasına herhangi bişey yüklemek ikinci seçeneğim zaten hafıza kartı olduktan sonra telefonun hafızası ne kadar boş olursa o kadar rahat çalışır

baygolgeadam

Üye
arkadaşlar bir de bu sorun hafıza kartında virüs olduğu zaman çıkıyor daha doğrusu bir çok sorun çıkabiliyor virüs den dolayı arkadaşlar k750i java virüs bulaşmaz filan diyebilirsiniz ancak etkiliyor ve teli bozuyor ncak boşuna tel için antivirüs aramayn öle bir yok sadece hafıza kartını bilden fln tarayın temiz tutun

eldergod

eldergod

Üye
arkadaşlar bir de bu sorun hafıza kartında virüs olduğu zaman çıkıyor daha doğrusu bir çok sorun çıkabiliyor virüs den dolayı arkadaşlar k750i java virüs bulaşmaz filan diyebilirsiniz ancak etkiliyor ve teli bozuyor ncak boşuna tel için antivirüs aramayn öle bir yok sadece hafıza kartını bilden fln tarayın temiz tutun

virüslü dosyalar sistemi çok az etkiliyor bende o virüs javayı etkiliyormu diye test etmiştim 6 tane win32 sality.nar lı dosya attım gerçekten telefonu kilitleyecek kadar etkilemedi :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt