k700i eMSN kullanımı denendi çalıştı

Sponsorlu Bağlantılar

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Turkcell Wap Gprs ile MSN'e bağlantı kurulamaz.

Turkcell Internet olmalıdır.Onda da ücret alacaklardır tabii ki de.

BURAK ERDOGDU

Üye
Originally posted by BURAK ERDOGDU+Sep 6 2005, 06:43 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(BURAK ERDOGDU &#064; Sep 6 2005, 06:43 PM)</div><div class='quotemain'>
Originally posted by BURAK ERDOGDU@Sep 5 2005, 11:33 PM
<!--QuoteBegin-Gokhan43
@Sep 5 2005, 11:15 PM
KB miktarına göre ücret de değişiyor.
[post=155736]Quoted post[/post]​

mesala 1 saat baglandım 50 mesaj attım kaç kontor gider kusura bakma bilmiyorum
[post=155756]Quoted post[/post]​
benim kullanıcı hesabımda tcellwap-gprs yazıyor yani baglantı ücteti vericekmiyim arkadasım tek ögrenmek istediğim bu turkcelden vericeksin dediler
[post=156687]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]
kullanılan hesap tcell internet yazıyor yani sizdede baglantı ücreti alıyorlar yani kaç kontör alıyorlar peki basını agrıttım kusura bakma

Gokhan43

Gokhan43

Üye
60 KB = 1 Kontör olarak ücret ödemesi söz konusu ama bu değişebiliyor.

Ama 1 saat gibi bir süreçte en fazla 4-5 kontör gider.

BURAK ERDOGDU

Üye
Originally posted by Gokhan43@Sep 6 2005, 07:45 PM
Turkcell Wap Gprs ile MSN&#39;e bağlantı kurulamaz.

[post=156736]Quoted post[/post]​
mesala tüm gönderilenler bu gun 91244 bayt alınan 82857 bayt kaç kontör gitti bayt 60 kb olmadımı yani bu bayt kb den daha sdüşük deger herhalde

BURAK ERDOGDU

Üye
Originally posted by BURAK ERDOGDU+Sep 6 2005, 06:43 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(BURAK ERDOGDU &#064; Sep 6 2005, 06:43 PM)</div><div class='quotemain'>
Originally posted by BURAK ERDOGDU@Sep 5 2005, 11:33 PM
<!--QuoteBegin-Gokhan43
@Sep 5 2005, 11:15 PM
KB miktarına göre ücret de değişiyor.
[post=155736]Quoted post[/post]​

mesala 1 saat baglandım 50 mesaj attım kaç kontor gider kusura bakma bilmiyorum
[post=155756]Quoted post[/post]​
benim kullanıcı hesabımda tcellwap-gprs yazıyor yani baglantı ücteti vericekmiyim arkadasım tek ögrenmek istediğim bu turkcelden vericeksin dediler
[post=156687]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]
arkadasım ben şimdi kendim internet ayarı seçegini yaptım peki bu turkceldekiler bize geçirmek içinmi gprs ayarını gönderiyorlar ısrarla sordum onlara ama gprs ayarı attılar

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Originally posted by BURAK ERDOGDU+Sep 6 2005, 08:12 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(BURAK ERDOGDU &#064; Sep 6 2005, 08:12 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-Gokhan43@Sep 6 2005, 07:45 PM

mesala tüm gönderilenler bu gun 91244 bayt alınan 82857 bayt kaç kontör gitti bayt 60 kb olmadımı yani bu bayt kb den daha sdüşük deger herhalde
[post=156781]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]

1024 Byte = 1 Kilobyte eşitliğinden yararlanarak , hesabını yapabilirsin. ;)

Ayrıca Tukrcell , Web Sayfalarına girmek vs. için GPRS ayarlarını gönderiyor.Yani kasıları falan olduğunu sanmıyorum :)

Sen elinle internet ayarlarını yaptıysan , sorun yok demektir.MSN için oelinle yaptığın internet erişim noktasını kullanabilirsin.

BURAK ERDOGDU

Üye
Originally posted by BURAK ERDOGDU+Sep 6 2005, 08:12 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(BURAK ERDOGDU &#064; Sep 6 2005, 08:12 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-Gokhan43@Sep 6 2005, 07:45 PM

[post=156781]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]
hersey için tesekkür edrim sagolasın

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Görevimiz dostum ;)

:maxicep:

abuvice

abuvice

Üye
Originally posted by free+Sep 6 2005, 06:37 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(free &#064; Sep 6 2005, 06:37 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-abuvice@Sep 5 2005, 10:31 PM
kısa mesaj gibi bir olay dururken msnyi de nerden çıkarırlar anlamam. dostum sana :bravo: emek harcamışsın. tebrikler. ama benim anlamadığım msnyi cep telefonunda kullanan bir allahın kulunu (o kadar çok kişi tanırım) görmedim. bana geliyorki bu nokianın symbian olayı milletin kafasını allak bullak etmiş. ne yapacaklarını şaşırmışlar :D  telefonlarını acayip teknoloji üstü bişey olarak algılıyorlar :D . o kadar zengin olmadığıma -mıza- göre msn işi bana (bize) ters. ( bildiğim kadarıyla dehşet kontör harcıyor msn) neyse çok laf ettim..
[post=155666]Quoted post[/post]​

bende msn faydalı da olsa abuvice dostumun dediği bazı konulara katılıyorum
bu symbianseverler bunları öyle abarttıki herşeyi çok abarttılatr
e book,bt chat vb
javadada buna benzer programlar var
bu tip programlar bencede gereksiz
symbianda var javalı k750i de yok sandığımız şeylerin çoğu k750ide de var
ama çok gereksiz görüyorum bunları,sanki teknoloji bunlar gibi gösteriliyor
benim için cep telefonu=telefon+kamera+mp3+radyo+oyun+web+ilerde tv vb
diğer şeyleri bir nevi gösteriş olarak görüyorum,
[post=156681]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]
+1 tebrikler dostum :bravo: free

vivacocha

Üye
    Konu Sahibi
Originally posted by free+Sep 6 2005, 06:37 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(free &#064; Sep 6 2005, 06:37 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-abuvice@Sep 5 2005, 10:31 PM
kısa mesaj gibi bir olay dururken msnyi de nerden çıkarırlar anlamam. dostum sana :bravo: emek harcamışsın. tebrikler. ama benim anlamadığım msnyi cep telefonunda kullanan bir allahın kulunu (o kadar çok kişi tanırım) görmedim. bana geliyorki bu nokianın symbian olayı milletin kafasını allak bullak etmiş. ne yapacaklarını şaşırmışlar :D telefonlarını acayip teknoloji üstü bişey olarak algılıyorlar :D . o kadar zengin olmadığıma -mıza- göre msn işi bana (bize) ters. ( bildiğim kadarıyla dehşet kontör harcıyor msn) neyse çok laf ettim..
[post=155666]Quoted post[/post]​

bende msn faydalı da olsa abuvice dostumun dediği bazı konulara katılıyorum
bu symbianseverler bunları öyle abarttıki herşeyi çok abarttılatr
e book,bt chat vb
javadada buna benzer programlar var
bu tip programlar bencede gereksiz
symbianda var javalı k750i de yok sandığımız şeylerin çoğu k750ide de var
ama çok gereksiz görüyorum bunları,sanki teknoloji bunlar gibi gösteriliyor
benim için cep telefonu=telefon+kamera+mp3+radyo+oyun+web+ilerde tv vb
diğer şeyleri bir nevi gösteriş olarak görüyorum,
[post=156681]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]
doğruda ben bunu gösteriş olarak yapmadım kibu konuda bi iddam yok.. zaten k700i kullanıyorum.. ne gösterişi yapiym.. arkadaşları bilgilendiriyorum sadece.. :rolleyes: :oke: ;) ;;)

ibrahimcay1

Üye
tamam viva yok bişi yahu....&#33;:)

vivacocha

Üye
    Konu Sahibi
yok zaten bende bişey demedim.. sadece açıklama bulundum.. ynai zaten gülücüklerden de anlaşılıdğı giçib kızma durumum yok..

free

free

Üye
sağol abuvice
gerçekle hayal arasında farkı görmek için hem gerçek hem hayali
görmüş olmak yeterli,yoksa sadece hayal dünyasında yaşarız

not...........viva benim msn kötü,ebook kötü veya gösteriş demedim zaten

benim gösteriş dediğm şu...........bende symbian var herşey yüklerim
sende java var hiç gelişmez telefonun diyenler,javayı ve k750iyi çok hafife alıyor
yanlılş anlama

vivacocha

Üye
    Konu Sahibi
anladım free;
yanlış anlamadan dolayı tüm maxicep ailesinden özür dilerim..

symbi@nci

Üye
Werdigin program icin cok tskkur.Ama arkadasım bu program cok yavas.Eger benim gibi bu programın yawaslıgından sikayet eden warsa daha hızlı bir program weriyorum.Secim size kalmıs

vivacocha

Üye
    Konu Sahibi
evet yavaslığına dicek yok.. bu arada symbiancı görünce son mesajda dedim gene tartışma başlatmaya geldiler.. ama değilmiş.. program için ve symbian fanatikliği yapmadığın için teşekkürler..

esmir

Üye
tşk eline sağlık

SlashGun

SlashGun

Üye
Ee adam konunun babası olacak o kadar artık değilmi
Ama sizde hak vermelisiniz ..

kakakaka123456

Üye
siteden nasıl indiriyoz ağa

Üst Alt