K Vitamininin Yararları

  • 6 Nisan 2013
  • 323 Okunma
  • 7 Cevap

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. K vitamini, kanın pıhtılaşmasında görev alan vitamin olarak öne
    çıkar ve en önemli görevi de budur, yani
    kanın pıhtılaşmasını sağlamasıdır.
    K Vitamini Hangi Besinlerde Bulunur?
    Sebzelerin yeşil bölümleri, ıspanak, kabak,
    lahana, Brüksel lahanasın, karnabahar, marul,
    yeşil domates, fasulye, bezelye, yoğurt,
    yumurta sarısı, patates, yeşilbiber ve yeşil
    çay bol miktarda K Vitamini içeren besinler
    arasındadır. K vitamini insan bağırsağındaki yararlı bakteriler tarafından da üretilir. K
    vitamininin yalnızca küçük bir bölümü
    karaciğerde depolanır.
     


    Yazan: Haydar
  2. bilgi için :tşk:
     
  3. rica ederim ahmet :)
     
  4. Teşekkürler haydar..
     
  5. rica ederim hikmet
     
  6. Teşekkürler Haydar kardeşim.
     
  7. Teşekkürler haydar biraz biyoloji bilgisi olan biliyordur zaten :ehe
     
  8. rica ederim dostlarım
     
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
Yüklüyor...
20/10/2018 - 06:55