K.O.D.E 7 MB 3D mükemmel bir oyun play station gibi

Sponsorlu Bağlantılar

ßUr@k

ßUr@k

Üye
Teşekkürler

wildtiger223

wildtiger223

Üye
harbi güzel oyun eline saglık

uartuk

uartuk

Üye
güzel bi oyuna benziyor deneyelim bakalım paylaşım içinde teşekkürler...

wildtiger223

wildtiger223

Üye
saol kardesım harbı guzel oyun adam dövmesi sarıor bunda :D

Necmati

Necmati

Üye
teşekkürler..

akaca38

akaca38

Üye
abi ben telefon wifi ile indirdim indirmesinede, register kodu istedi?

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
oyun kurulumuna bakın arkadaşlar orda kodda var dedeiklerimi yaparsınız sorunsuz yüklersiniz iyi oyunlar:)

yunus emre ayar

Üye
saol bomba oyunlar

okankoc

okankoc

Üye
tesekkürler kardes eline saglık:oke:

last321

Üye
oyunda ilerleme varmı

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
olması lazın uzun zaman oldu oynamayalı.

Üstündağ

Üstündağ

Üye
Kardeş eline sağlık da benim tel hackli oyunu tele indirdim her şeyi yaptım da private ye atılacak şeyleri atamıyorum xplore kullanıyorum bunun için bir türlü atılmıyor nasıl yapacağızz bilen varsa bi yardım lütfen....

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
xplorede taşıma işlemi için 2 tuşunu kullanıyoruz eğer sorduğun oysa sonra atılması gereken yere taşı diyoruz

Üstündağ

Üstündağ

Üye
Onu biliyorum söylemek istediğim taşı diyorum private nin üstüne getiriyorum tıkladığımda dosya açılamıyor diyor ve taşımıyor aynı şekilde kopyalama da olmuyor...hadi arkadaşlar bir yardım edin de şunu bir de biz oynayalım çok meraklıyım bu oyuna valla ...

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
bilen arkadaşlardan yardım istiyoruz ozaman

Üstündağ

Üstündağ

Üye
Arkadaşlar bir el atın şuna.

--------------- Ekleme ---------------

Yardım .......
Yardım ........
Yardım ........

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
tekrardan demek istiyorum olmaması için bir neden yok sen xplorede sorun yaşıyorsun yapılmayacak bir durum yok bende xplore ile yaptım

mursels

Üye
Tesekkürler emege saygılar

pRime.

pRime.

Üye
Arkadaşlar bir el atın şuna.

--------------- Ekleme ---------------

Yardım .......
Yardım ........
Yardım ........

Telefonum hackli demişsin, private klasörüne dosya atmak için; rompatcher kullanıyorsan, "open4all" yamasını aktif hale getir, eğer secman kullanıyorsan "Turn On Sec" diyerek dosyaları private klasörüne atmayı dene.

Üstündağ

Üstündağ

Üye

Telefonum hackli demişsin, private klasörüne dosya atmak için; rompatcher kullanıyorsan, "open4all" yamasını aktif hale getir, eğer secman kullanıyorsan "Turn On Sec" diyerek dosyaları private klasörüne atmayı dene.

sağol serdar kardeşim hepsi buymuş ya dediklerini yaptım oldu şimdi oyunun tadını çıkarıyorum sana bir teşekkürü de borç bilirim
teşekkürler kardeşim....:yuru

Üst Alt