Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
K.O.D.E 7 MB 3D mükemmel bir oyun play station gibi
Sponsorlu Bağlantılar
Consul9
Üye
Güzel ama gladiator fighta değişmem... Teşekkürler
yusufbeyazit
Üye
kardeşim yardım etmicekmisin bnm tlf n95 hackli ne demek oluyor oyunu hepsini yptım ama ***** yüklenmedi dosya korumalı dedi oyuna giriyorum register kodunu yazıyorum açmıyor söylediğin iki dosyayıda söylediğin yere attım yine acmadı
haltie
Üye
Konu Sahibi
dediklerimi birebir yaparsan olmama sansı yok
yusufbeyazit
Üye
söyle dediklerini yapayım ben orada yazdıklarını hemen hemen hepsini yaptım olmadı
--------------- Ekleme ---------------
***** dosyasını yüklerken şöyle diyor ''güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan güvenli dosya yüklenmez '' diyor
Emir
Üye
Halit kardeş yanlış yazmışın kusra bakma bende konunun aynısı yapıp yollamıştım daha yeni ama sen açmışın yarım saat boşuna gitti ona üzüldüm Ama senin paylaşmana sevindim
hemen hemen hepsi diye birşey yok hepsini yapman lazım.
telefonunda sistem dosyalarına erişemezsen eğer (hackli değilse) olmaz.
dediğim klosöre xplore programıyla ulaşabilirsin .
şurdan telefonunu hacklemek için gerekli bilgilere ulaşabilirsin. S60 3rd Sistem Modifikasyon Uygulamaları
Halit kardeş yanlış yazmışın kusra bakma bende konunun aynısı yapıp yollamıştım daha yeni ama sen açmışın yarım saat boşuna gitti ona üzüldüm Ama senin paylaşmana sevindim