tuzlalıx Üye bunu telefona kurdum kurcalarken bazı numaralar saydı baktım bunun sonu gelmeyecek durdurdum sonra o saydıgı nolara peşpeşe sms göndermeye başladı ne yaptıysam bunu durduramadım 18 tl uçtu gitti
bunu telefona kurdum kurcalarken bazı numaralar saydı baktım bunun sonu gelmeyecek durdurdum sonra o saydıgı nolara peşpeşe sms göndermeye başladı ne yaptıysam bunu durduramadım 18 tl uçtu gitti
izmitli1983 Üye smartmovie var ben kurdum cokta güzel çalıştırıyor bu siteden bulabilirsin .... eger bulamazsan yardımcı olurum
smartmovie var ben kurdum cokta güzel çalıştırıyor bu siteden bulabilirsin .... eger bulamazsan yardımcı olurum
м-т-η91™ Üye 5800 da hiç izleyemediğim bi videoyu açıyor ama sürüm yapılmıyor.dokunmatik özelliği de düzgün değil.
5800 da hiç izleyemediğim bi videoyu açıyor ama sürüm yapılmıyor.dokunmatik özelliği de düzgün değil.
balpinar Üye N95 8gb'de pyhton yuklu olduğu halde july brut'u açılmıor açılıor gbi oluor ama gene kapanıor programda trial
N95 8gb'de pyhton yuklu olduğu halde july brut'u açılmıor açılıor gbi oluor ama gene kapanıor programda trial
bedri_68 Üye bu ne biçim iş programı yüklüyoz diger ***** sertifika hatası veriyo herkes işini dogru yapsın
selimolu Üye ben n97 lisannlısını indirdim videoları yavaş çalıştırıyor ....işe yaramaz indirmeyin...