Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede]

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Birde siseditör yükledim telefona ama "yüklenemiyor önce temel paketi yükleyin
" hatası veriyor ne yapmsm lazım[/qote]

sis editorun bir normal versiyonu var bide python tabanlı olanı var sen sanırım python tabanlıyı yüklemişsin o yüzden pyhton yüklemelisin veya normal versiyonu yüklemelisin maxipda da hepsi mevcut ve türkçe olarak

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve Darqos
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
sis editorun bir normal versiyonu var bide python tabanlı olanı var sen sanırım python tabanlıyı yüklemişsin o yüzden pyhton yüklemelisin veya normal versiyonu yüklemelisin maxipda da hepsi mevcut ve türkçe olarak
pyton unutmusum bence cihazda bulunmali lazim okur illaki :)

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
Darqos

Darqos

Üye
yaren dede MÜJDE BEN JOSLOG MOD YAPTIM VE HANİ MAVİ PİL VARYA ONU XPLORE İLE RESOURCE ATTIM VE TELİ RESETLEDİM VE RENGİ MAVİ OLDU BATARYANIN HİÇ UĞRAŞMADIM MUCİZE HİÇ PC İLE YAPMADIM VE HİÇ PROGRAM KULLANMADIM SAĞDECE JOSLOG MOD HAHAHA İNANAMIYORUM HALA :) :) :)

asigsasi

asigsasi

Üye
yaren dede MÜJDE BEN JOSLOG MOD YAPTIM VE HANİ MAVİ PİL VARYA ONU XPLORE İLE RESOURCE ATTIM VE TELİ RESETLEDİM VE RENGİ MAVİ OLDU BATARYANIN HİÇ UĞRAŞMADIM MUCİZE HİÇ PC İLE YAPMADIM VE HİÇ PROGRAM KULLANMADIM SAĞDECE JOSLOG MOD HAHAHA İNANAMIYORUM HALA :) :) :)
Hayırlı olsun da büyük harflerle yazı yazmak yasak hakaret anlamına geliyor

• Beğen
Tepkiler: Darqos ve yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi

hayret nasıl yaptın hiç beklemiyordum açıkçası hemde pc olmadan :hmmm
hayırlı olsun :)
buyuk harf kuralınada uymalısın bu arada

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Darqos

Darqos

Üye
hayret nasıl yaptın hiç beklemiyordum açıkçası hemde pc olmadan :hmmm
hayırlı olsun :)
buyuk harf kuralınada uymalısın bu arada
YA bende anlamadım bir kere deneyim dedim oldu ve zahmetsiz hiç uğraşmadan demekki her zaman kurallara uymak gerekmiyormuş öyle değilmi 40yılın başı bir fare tuttum
Bilmiyordum kusura bakma

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
YA bende anlamadım bir kere deneyim dedim oldu ve zahmetsiz hiç uğraşmadan demekki her zaman kurallara uymak gerekmiyormuş öyle değilmi 40yılın başı bir fare tuttum
Bilmiyordum kusura bakma

hangşi kurallara uymadın?

Darqos

Darqos

Üye
asigasi abi snden bir ricam olucak lütfen yardım edebilirmisin senden lütfen:Dijital clock.mif orjinal olanı nı ekli dosya olarak atarmısın lütfen çok lqzım tek sen yapabilirsin

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
@asigsasi
isa bi el at :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve Darqos
asigsasi

asigsasi

Üye
asigasi abi snden bir ricam olucak lütfen yardım edebilirmisin senden lütfen:Dijital clock.mif orjinal olanı nı ekli dosya olarak atarmısın lütfen çok lqzım tek sen yapabilirsin
orjinal digital clock mif dosyasını mı istiyorsun bu arada benim nicki sürekli yanlış yazıyorsun

Üst Alt