yaren_dede
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O da doğru özür dilerim ben toggle kullanmadığım için unutmuşum![]()
Toogle klavye pil widget acilis kapanis animasyonlari vs

Son düzenleme:
O da doğru özür dilerim ben toggle kullanmadığım için unutmuşum![]()

saolun bide yine bi sorunum var dedgn herşeyi yaptım burda pil görünümünü degiştirdm ama bu sefer widget atnca dosya kopyalanamıyor diyo
Joshlog modu olmadı nedense zaten suanaOnemli degil![]()
Joshlog modu olmadı nedense zaten suana
kadar modu hiç yapadım avkon hala aynı z-
resource apps mif leri tarattım Hafıza kartına
resource apps içine attım Alkonn.dll yi c sys
bin içine attım Yeni Avkon2.mif ide hafıza kartı
resource apps içine attım Restart attım ama degişiklik yok
z:/resorce/apps içinden *.mif diye arat * yıldızı koymayı unutmaZ de yazdığınız şeyi arattığımda dosya bulunmuyor.
FP2 KULLANIYORUM
z:/resorce/apps içinden *.mif diye arat * yıldızı koymayı unutmaZ de yazdığınız şeyi arattığımda dosya bulunmuyor.
FP2 KULLANIYORUM

cihazinda gorunumunu degisyirmek istedigin birsey varsa degisim yapmana yariyorBU MODU YAPINCA NE OLUCAK TELEFONDA yaren_dede ?
bataryanın görünümünü nasıl değiştirebilirim ama noss bar gibi yan içi yeşil olsun batarya konu varmı öyle yaren abicihazinda gorunumunu degisyirmek istedigin birsey varsa degisim yapmana yariyor
bataryanın görünümünü nasıl değiştirebilirim ama noss bar gibi yan içi yeşil olsun batarya konu varmı öyle yaren abi
adam sistem modlama bölümüne öyle konular açıyor ki ne ise yapıyor kimse bilmiyoronlarla isa ilgileniyor dostum
çok dahi bi kişi için joshlog mod felan çocuk oyuncağı 
adam sistem modlama bölümüne öyle konular açıyor ki ne ise yapıyor kimse bilmiyorçok dahi bi kişi için joshlog mod felan çocuk oyuncağı
![]()

inşallah en kısa sürede geçmeyi bende isterimzamanla geliştirir kendini dostum takılma
sen adroide geç zaten symbianda ışık kalmadı artık![]()

nerde takıldın ?ben joslog modu beceremedim![]()
sys dosyasını xplore ile atıyorum sonra bul seçeneğine [*MİF] yazınca bulmıyornerde takıldın ?