Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede]

Sponsorlu Bağlantılar

mah23442344

Üye
arkadaşım apps klasörü çok fazla dosya içeriyor bu nedenle kopyalama ve upload çok zaman alıyor. Başka yolu yok mudur acaba neden çıkmıyor aratınca anlamadım ben de. Acaba bu sorunu başka yaşayan oldu mu ?

aslankaplants

aslankaplants

Üye
sorunun bu modla alakası olduğunu düşündüren ne oldu, belki telefonda yaptığın bir dosya değişikliği buna sebeb olmuş olabilir.
yani mod sorunlu olsa herkeste aynı sorun olur.
Modu uyguladıktan sonra değiştirdigin mifleri konu sahibi onaylamışmi öğren ona göre kullan değişim yaptığın dosyalar soruna yol açabilir
[/COLOR

Avkon2 çeşitleri konusunda cyan renkli olan var onu yaptım kapatıp açınca telefon reset artmaya başladı

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Avkon2 çeşitleri konusunda cyan renkli olan var onu yaptım kapatıp açınca telefon reset artmaya başladı

doğrudur dostum yani o dosya ile alakalı birşey bendede geçen gün çalışmayan avkon2 mif dosyası konu sahibi deneyince çalıştı bazı dosyalar sorunlu olabiliyor

- - - Eklendi - - -

arkadaşım apps klasörü çok fazla dosya içeriyor bu nedenle kopyalama ve upload çok zaman alıyor. Başka yolu yok mudur acaba neden çıkmıyor aratınca anlamadım ben de. Acaba bu sorunu başka yaşayan oldu mu ?

dostum başka yolu var tabiki kendin mifleri kopyala E hafızaya at :)

yada ilk sayfada alpii18 arkadaşımızın yardımcı olabiliceğini yazdım ilk sayfaya bak arkadaşın profil linkide var irtibata geç

mah23442344

Üye
yani mif uzantılı dosyaları kopyalayacağım. Birde alpii isimli arkadaş teamwiewer den nasıl yardımcı olacak ?

- - - Eklendi - - -

yani mif uzantılı dosyaları kopyalayacağım. Birde alpii isimli arkadaş teamwiewer den nasıl yardımcı olacak ?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

istersen ona bir pm at dostum yardımcı olabileceğini söyledi bende konuya ekledim

ayrıca o klasörü zipe kopyalaman 5 dakikanı almaz 5-6 mb birşey niye bu kadar sorun oldu senin için anlamadım :hmmm
3 gündür bir klasörü kopyalayamadın hala ne bekliyorsun anlamış değilim
tuşlara bas zaten tel kendisi yapacak işlemi :bakim: sen sadece bekle yani niye bu kadar uzadı bu iş

mah23442344

Üye
kızma reis tamam upload lıyorum hemen .

mah23442344

Üye
tamam dostum yaptım sonunda. * mif yazınca buldu arada boşluk bırakmak lazımmış resimden gördüm yaptım oldu :D

benle ilgilendiğin için çok sağol.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
tamam dostum yaptım sonunda. * mif yazınca buldu arada boşluk bırakmak lazımmış resimden gördüm yaptım oldu :D

benle ilgilendiğin için çok sağol.

valla dostum sırf senin için resimli anlatım ekledim konuya gerçi iyide oldu konu biraz daha açık hale geldi

MoLeCK

Üye
sonunda orjinal yazılına geçiş yaptım mecburen...dayı ellerine sağlık bende değiştriyom artık holey:)başarılarınn devamını diliyorum kardeşim

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
sonunda orjinal yazılına geçiş yaptım mecburen...dayı ellerine sağlık bende değiştriyom artık holey:)başarılarınn devamını diliyorum kardeşim

teşekkürler dostum sonunda seninde telefonun hürriyetine kavuştu :)
bu modda cfw düşmanı yakında millet cfw kullanmayı bırakacak bu mod yüzünden

mah23442344

Üye

teşekkürler dostum sonunda seninde telefonun hürriyetine kavuştu :)
bu modda cfw düşmanı yakında millet cfw kullanmayı bırakacak bu mod yüzünden

kardeşim ben de cfw kullanıyorum ama senin sayende yaptım :D :D

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Belle refresh avkon2 mod anlatim konuya eklendi

akifd

akifd

Üye
701 fp1 e söylediğin şekilde E'YE modu uyguladım bilgisayar ile telefonu kapatıp açtım hiç değişen birşey olmadı hackli hatta dediğin gibi üzerine yazılsınmı dedi evet dedim o kadar mif nereye gitti karıştı gitti ama değişen hiç birşey yok ama umutlanmakta güzeldi teşekkürler

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
701 fp1 e söylediğin şekilde E'YE modu uyguladım bilgisayar ile telefonu kapatıp açtım hiç değişen birşey olmadı hackli hatta dediğin gibi üzerine yazılsınmı dedi evet dedim o kadar mif nereye gitti karıştı gitti ama değişen hiç birşey yok ama umutlanmakta güzeldi teşekkürler

dostum eksik yaptığın biryer vardır hemen umudunu kaybetme ayrıca modu uygulayınca birşey değişmiyor zaten

modu uyguladığın hafızaya değişik mif dosyaları atacaksınki değişsin konu içinde diğer konuların linkini verdim

yinede olmuyorsa pm at bakalım

akifd

akifd

Üye
şimdi sen bana baştan sonra kadar 1.2.ve 3. yapılacak link'leri 701 fp1 e klasorüne hangi link.ki hangi klasöre atacağımi söyle birde o şekil deneyim o zaman cevabını bekliyorum olursa bütün arkadaşların telini mod'larım teşekkürler

emreli01

emreli01

Üye
.Ellerine sağlık. :alkis :tşk:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
şimdi sen bana baştan sonra kadar 1.2.ve 3. yapılacak link'leri 701 fp1 e klasorüne hangi link.ki hangi klasöre atacağımi söyle birde o şekil deneyim o zaman cevabını bekliyorum olursa bütün arkadaşların telini mod'larım teşekkürler

dostum konu zaten yeterince açık resimli anlatım var yani aynı şeyleri yazmama gerek yok.
öncelikle pil rengini değiştirmek için avkon2 dosyasını değiştir bakalım telefon buna izin verecekmi

- - - Eklendi - - -

.Ellerine sağlık. :alkis :tşk:

:rica: dostum

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
Yapamiyorum firlaticam şu telefonu yapamiyorum!

Üst Alt