Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede]

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
dostum xplore ile c ye gir bak bakalım patches klasöru varmı

mah23442344

Üye
evet girdim baktım x plore ile c ye patches klasörü var ama içi boş girilmiyor içine.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Ok dostum gizli dosyaları görünür yaptıysan attığın dosyaların orada olması lazım sen indirdigin dosyayı aç içindeki yamaları o klasöre taşı bakalım

aslankaplants

aslankaplants

Üye
Arkadaşlar bu avkon2 nin ics(android 4.0) ile aynı olan versiyonu ne link verirmisiniz ics teması kullanıyorum da (ics hybrid)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu avkon2 nin ics(android 4.0) ile aynı olan versiyonu ne link verirmisiniz ics teması kullanıyorum da (ics hybrid)

dostum tema ile mod arasında nasıl bir bağlantı kurdun anlamadım

modun amacı mif dosyalarını değiştirip görünümde değişiklikler yapmak
pil rengi widgetlerde değişiklik gibi

mah23442344

Üye
Ok dostum gizli dosyaları görünür yaptıysan attığın dosyaların orada olması lazım sen indirdigin dosyayı aç içindeki yamaları o klasöre taşı bakalım

tamam yamalar çalıştı akşam abkonu tekrar deneyeceğim teşekkürler

mah23442344

Üye
yine olmadı . Aynı sorun yine z resource apps a girip arattırdıktan sonra dosya bulunamadı diyor.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
*mif olarak aratınca bulmuyormu dostum, olmazsa o klasöru upload et düzenlerim öyle yüklersin

mah23442344

Üye
hangi klasörü upload edeyim kardeşim anlamadım ?

mah23442344

Üye
nokia n8 . Bugün upload edemem kardeşim k.bakma meşgulüm şimdi buraya bile zor yazıyorum yarım upload edicem. İlgin için çok sağol.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
aslankaplants

aslankaplants

Üye

dostum tema ile mod arasında nasıl bir bağlantı kurdun anlamadım

modun amacı mif dosyalarını değiştirip görünümde değişiklikler yapmak
pil rengi widgetlerde değişiklik gibi

Kardeş benim dediğim ics de (nexusta) üst kısım siyah yazılar, işaretler mavi bu anlattığım gibi var mı bir dk resim koyayım.

- - - Eklendi - - -

cloud.addictivetips.com/wp-content/uploads/2011/11/Nexus-S-ICS-AOSP-Build-Home-screen.jpg
Bu resmin üst çubuğundaki gibi
Bu arada telefon kafayı yedi diğre konunun sonunda yazılı sorun avkon 2 çeşitleri konusunun

ufukcan74

ufukcan74

Üye
teşekkürler

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş benim dediğim ics de (nexusta) üst kısım siyah yazılar, işaretler mavi bu anlattığım gibi var mı bir dk resim koyayım.

- - - Eklendi - - -

cloud.addictivetips.com/wp-content/uploads/2011/11/Nexus-S-ICS-AOSP-Build-Home-screen.jpg
Bu resmin üst çubuğundaki gibi
Bu arada telefon kafayı yedi diğre konunun sonunda yazılı sorun avkon 2 çeşitleri konusunun

dostum resime baktım ama ilk defa görüyorum.
birde telefon kafayı yedi yazmışsın sonrada avkon2 filan, mesajından birşey anlamadım açıkçası

- - - Eklendi - - -

:rica:

- - - Eklendi - - -

süpermiş yaa :D 603'te denedim sonuç başarılı :tşk:

:rica:

mah23442344

Üye
ben upload edeyim mi şimdi ? :D

aslankaplants

aslankaplants

Üye

dostum resime baktım ama ilk defa görüyorum.
birde telefon kafayı yedi yazmışsın sonrada avkon2 filan, mesajından

Kardeş özür dilerim anlatamadım
Neyse ben halletmeye çalışırım .

Bu arada dediğim telefon açılırken reset atmaya başladı . Hard format attım yarın flash atıcam.

- - - Eklendi - - -

Bir de diğer telefondan yazıyorum otomatik tahmin olduğundan bazı yerleri yanlış yazmışım. Tekrar özür dilerim kafanızı karıştırdıysam

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
sorunun bu modla alakası olduğunu düşündüren ne oldu, belki telefonda yaptığın bir dosya değişikliği buna sebeb olmuş olabilir.
yani mod sorunlu olsa herkeste aynı sorun olur.
Modu uyguladıktan sonra değiştirdigin mifleri konu sahibi onaylamışmi öğren ona göre kullan değişim yaptığın dosyalar soruna yol açabilir
[/COLOR

Üst Alt