sorunun bu modla alakası olduğunu düşündüren ne oldu, belki telefonda yaptığın bir dosya değişikliği buna sebeb olmuş olabilir.
yani mod sorunlu olsa herkeste aynı sorun olur.
Modu uyguladıktan sonra değiştirdigin mifleri konu sahibi onaylamışmi öğren ona göre kullan değişim yaptığın dosyalar soruna yol açabilir[/COLOR
Avkon2 çeşitleri konusunda cyan renkli olan var onu yaptım kapatıp açınca telefon reset artmaya başladı
arkadaşım apps klasörü çok fazla dosya içeriyor bu nedenle kopyalama ve upload çok zaman alıyor. Başka yolu yok mudur acaba neden çıkmıyor aratınca anlamadım ben de. Acaba bu sorunu başka yaşayan oldu mu ?

yani mif uzantılı dosyaları kopyalayacağım. Birde alpii isimli arkadaş teamwiewer den nasıl yardımcı olacak ?
- - - Eklendi - - -
yani mif uzantılı dosyaları kopyalayacağım. Birde alpii isimli arkadaş teamwiewer den nasıl yardımcı olacak ?

sen sadece bekle yani niye bu kadar uzadı bu işkızma reis tamam upload lıyorum hemen .
tamam dostum yaptım sonunda. * mif yazınca buldu arada boşluk bırakmak lazımmış resimden gördüm yaptım oldu
benle ilgilendiğin için çok sağol.
sonunda orjinal yazılına geçiş yaptım mecburen...dayı ellerine sağlık bende değiştriyom artık holeybaşarılarınn devamını diliyorum kardeşim
teşekkürler dostum sonunda seninde telefonun hürriyetine kavuştu![]()
bu modda cfw düşmanı yakında millet cfw kullanmayı bırakacak bu mod yüzünden

kardeşim ben de cfw kullanıyorum ama senin sayende yaptım![]()
![]()
dostum aslında sorun olmaması lazım ama arkadaşlar bir yerde hata yapıyor sanırım701 fp1 e söylediğin şekilde E'YE modu uyguladım bilgisayar ile telefonu kapatıp açtım hiç değişen birşey olmadı hackli hatta dediğin gibi üzerine yazılsınmı dedi evet dedim o kadar mif nereye gitti karıştı gitti ama değişen hiç birşey yok ama umutlanmakta güzeldi teşekkürler
şimdi sen bana baştan sonra kadar 1.2.ve 3. yapılacak link'leri 701 fp1 e klasorüne hangi link.ki hangi klasöre atacağımi söyle birde o şekil deneyim o zaman cevabını bekliyorum olursa bütün arkadaşların telini mod'larım teşekkürler
.Ellerine sağlık.![]()
![]()
dostum