Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede]

Sponsorlu Bağlantılar

majorty

Üye
o modu kaldırabilir miyiz peki?

tempestshine

tempestshine

Üye
bilmiyorum.avkon2 yapmayı anlayan birisi varsa o yapar.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Konu için teşekkürler bilmeyen arkadaşlar için faydalı olmuştur. Fakat merak ettiğim birşey var bu avkon ile birçok renk simge falan değiştiriliyor hatta en son gelen msj gps gibi simgeler bile değişik yapıldı şu mesaj baloncukları avkon ile değiştirilemezmi

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Konu için teşekkürler bilmeyen arkadaşlar için faydalı olmuştur. Fakat merak ettiğim birşey var bu avkon ile birçok renk simge falan değiştiriliyor hatta en son gelen msj gps gibi simgeler bile değişik yapıldı şu mesaj baloncukları avkon ile değiştirilemezmi

:rica: dostum zaten herkes onu bekliyor yaparlar umarım, bir o kaldı zaten

tempestshine

tempestshine

Üye

4shared'e girebilen birisi indirebilir mi? :D contact mini konusundaki avkon2 bu.

najanaja

najanaja

Üye
3g açıkken 3.5g yerine 4.5g yazıyor.onu demek istedim

şimdi indirip dosyayı baktım bence 3g kapalı olsa bile orada 4.5g yazıyor çünkü adam çubuklu şebeke ikonu yerine hepsine 4.5g koymuş yani mif içeriğinde şebeke ikonu yok hepsi 4.5g o yüzden öle görünüyor ben başka bi mif in kiyle deiştireyim akşama hazırlarım ok.

- - - Eklendi - - -

adam herşeyi rengarenk yapmış :) bütün ikonlar renkli.

"Batuhan"

"Batuhan"

Üye
düne kadar avkon2 ne bilmeyen ben şimdi yapmış bulunmaktayım.sizin sayenizde.bu konu gerçekten çok yararlı.:tşk:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
yaptım dostum

- - - Eklendi - - -

Batuhan";5062566][COLOR="DarkRed' Alıntı:
düne kadar avkon2 ne bilmeyen ben şimdi yapmış bulunmaktayım.sizin sayenizde.bu konu gerçekten çok yararlı.:tşk:

:rica: dostum
[/COLOR]

• Beğen
Tepkiler: tempestshine ve "Batuhan"

majorty

Üye

şimdi indirip dosyayı baktım bence 3g kapalı olsa bile orada 4.5g yazıyor çünkü adam çubuklu şebeke ikonu yerine hepsine 4.5g koymuş yani mif içeriğinde şebeke ikonu yok hepsi 4.5g o yüzden öle görünüyor ben başka bi mif in kiyle deiştireyim akşama hazırlarım ok.

- - - Eklendi - - -

adam herşeyi rengarenk yapmış :) bütün ikonlar renkli.

umarım yaparsın.ben sadece pil renginin değişmesini istiyorum

najanaja

najanaja

Üye
pardon şimdi gördüm şebeke çubuğuda varmış :) o zaman ben içinde 4.5g yazan herşeyi sileyim olsun bitsin deişikliğe gerek yok :)

majorty

Üye
pardon şimdi gördüm şebeke çubuğuda varmış :) o zaman ben içinde 4.5g yazan herşeyi sileyim olsun bitsin deişikliğe gerek yok :)
ikonlar falan da farklı demiştin :)
zahmet olacak ama ben sadece ilk sayfadaki mavi 4g modunu istiyorum ama sadece pil rengi değişsin

najanaja

najanaja

Üye
buyur kardeş bi dene bakalım benim paylaştığım ilk avkonlardan orjinal dosyalarıyla deiştirdim artık ne çekiyosa o yazması lazım. 3g siz yazanın içinden direkt sildim doyaları büyük ihtimal tel 3g de olsa bile 3g yazısı yazmayacak ama ilk defa eksik dosyalı yapıyom olurmu bilemem :)

- - - Eklendi - - -

ikonlar falan da farklı demiştin :)
zahmet olacak ama ben sadece ilk sayfadaki mavi 4g modunu istiyorum ama sadece pil rengi değişsin

o zaman akşama kalır o iş şimdi öğle yemeğindeyim yine benim ilk paylaştıklarımda oraları orjinal olanlar var onlarla yer deiştiricem artık.

Ekli dosyalar

majorty

Üye
benim istediğim mavi mi , mavi3g siz mi

- - - Eklendi - - -

tamam ben akşamı beklerim sorun değil.sen hallettiğinde burada paylaşırsan sevinirim

najanaja

najanaja

Üye
şimdi ben seni tam anlayamadım telefon 3g deyken 3g yazısı olacak dimi? yoksa tel 3g de olsa bile yazmasınmı istiyosun?

majorty

Üye
her şey normal modu yüklememiş gibi olacak.yani 3g olunca yine 3.5 g falan yazacak.sadece pil rengi değişecek

- - - Eklendi - - -

şebeke de değişmezse iyi olur :)

Üst Alt