Konu için teşekkürler bilmeyen arkadaşlar için faydalı olmuştur. Fakat merak ettiğim birşey var bu avkon ile birçok renk simge falan değiştiriliyor hatta en son gelen msj gps gibi simgeler bile değişik yapıldı şu mesaj baloncukları avkon ile değiştirilemezmi
dostum zaten herkes onu bekliyor yaparlar umarım, bir o kaldı zatenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
4shared'e girebilen birisi indirebilir mi?contact mini konusundaki avkon2 bu.
3g açıkken 3.5g yerine 4.5g yazıyor.onu demek istedim
bütün ikonlar renkli.
indirdim dostum
şimdi bununla ilgili konu açalım
istersen sen aç 
şimdi bununla ilgili konu açalım
istersen sen aç
![]()
yok dostum sen buldun sen aç ben şimdi telefona atıyim yeter
teşekkürler

Batuhan";5062566][COLOR="DarkRed' Alıntı:düne kadar avkon2 ne bilmeyen ben şimdi yapmış bulunmaktayım.sizin sayenizde.bu konu gerçekten çok yararlı.![]()
dostum[/COLOR]yaptım dostum
- - - Eklendi - - -
dostum

şimdi indirip dosyayı baktım bence 3g kapalı olsa bile orada 4.5g yazıyor çünkü adam çubuklu şebeke ikonu yerine hepsine 4.5g koymuş yani mif içeriğinde şebeke ikonu yok hepsi 4.5g o yüzden öle görünüyor ben başka bi mif in kiyle deiştireyim akşama hazırlarım ok.
- - - Eklendi - - -
adam herşeyi rengarenk yapmışbütün ikonlar renkli.
ikonlar falan da farklı demiştinpardon şimdi gördüm şebeke çubuğuda varmışo zaman ben içinde 4.5g yazan herşeyi sileyim olsun bitsin deişikliğe gerek yok
![]()

ikonlar falan da farklı demiştin
zahmet olacak ama ben sadece ilk sayfadaki mavi 4g modunu istiyorum ama sadece pil rengi değişsin