Türe
Üye
daha doğru dürüst bir multitasking e sahip değil wp7 bunun wp8 dede duzelecegini sanmıyorum çünkü gerçek bir multitasking değil o anca meego da var
MeeGo'daki gibi multitasking bir daha gelir mi şüpheliyim

daha doğru dürüst bir multitasking e sahip değil wp7 bunun wp8 dede duzelecegini sanmıyorum çünkü gerçek bir multitasking değil o anca meego da var

Bu yeni güncelleme ile düzeltilmedi miLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
baştan alıyo uygulamaları

Bu yeni güncelleme ile düzeltilmedi mi![]()
bu cihaz kendine getirilmeli artık 
gerçek multitasking sadece symbian ve meego da vardı sanırsam
MeeGo'daki gibi multitasking bir daha gelir mi şüpheliyim![]()

gerçek multitasking sadece symbian ve meego da vardı sanırsam![]()
Optimizasyon olarak symbian ve meego 1 numara 
MeeGo acayip yahu 18-19 program açtım vaktim olsaydı biraz daha açardım ama gram kasmıyor
gerçek multitasking sadece symbian ve meego da vardı sanırsam![]()

Keşke Android dede uygulamaların toplandığı rahat ulaşılabilen bir bölüm olsa yani MeeGo daki gib
androiddeki de gerçek ama sömürüyorOptimizasyon olarak symbian ve meego 1 numara
![]()

MeeGo acayip yahu 18-19 program açtım vaktim olsaydı biraz daha açardım ama gram kasmıyor
- - - Eklendi - - -
androiddeki de gerçek ama sömürüyorOptimizasyon olarak symbian ve meego 1 numara
[/QUOTlaE]
Keşke Android dede uygulamaların toplandığı rahat ulaşılabilen bir bölüm olsa yani MeeGo daki gib![]()
Android'in de kastığını görmedim - 2.3 Gingerbread.
nasıl yani ram konusundamı batarya konusundamı?
![]()

- - - Eklendi - - -
Android'in de kastığını görmedim - 2.3 Gingerbread.
Kasıyor dimedim kiRam'i çok yiyor
bir müzik çalar 80 mb yer kaplar mı hiç
![]()
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
ben ne diyorum ya![]()
of of of ofSabri vurdu .. Yine out
![]()
Kameradan bahsediyoruz
- - - Eklendi - - -
ben ne diyorum ya![]()

- - - Işık Hızı İle Eklendi - - -
Keşke Android dede uygulamaların toplandığı rahat ulaşılabilen bir bölüm olsa yani MeeGo daki gib![]()

Kasıyor dimedim kiRam'i çok yiyor
bir müzik çalar 80 mb yer kaplar mı hiç
- - - Eklendi - - -
of of of ofSabri vurdu .. Yine out
![]()
![]()

Evet çok güzel bir arayüzü var çok kolay
ben sadece arayüzüne bakabildim baya akıcı![]()

baştan alıyo uygulamaları
![]()
düzeltilecek dediler hatta bazı romlarda bunu yapmiyor

yapma süleyman kullanmasam gerçek derdim ama nerde o da resmen yeniden açıyor uygulamaları gerçek dediğimiz şu meego da pusula uygulamasını ac arkaya at sonra multitasking menüsünden bak o uygulamaya telefonu hareket ettikçe o da dönüyor bunu yapabilen işletim sistemi yok
sen androide mi yoksa symbiana laf attın ayırt edemedim 
Ben düzeldi diye biliyordum çoğu Bug ın
düzeltilecek dediler hatta bazı romlarda bunu yapmiyor

Düzelsin artık one x
- - - Eklendi - - -
Symbian optimizasyonuyla iyi zaten yani ram yemiyorsen androide mi yoksa symbiana laf attın ayırt edemedim
![]()
Çok haklısın kardeşim hepsine katılıyorum
yapma süleyman kullanmasam gerçek derdim ama nerde o da resmen yeniden açıyor uygulamaları gerçek dediğimiz şu meego da pusula uygulamasını ac arkaya at sonra multitasking menüsünden bak o uygulamaya telefonu hareket ettikçe o da dönüyor bunu yapabilen işletim sistemi yok