Jolla'ya Nokia'dan destek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
daha doğru dürüst bir multitasking e sahip değil wp7 bunun wp8 dede duzelecegini sanmıyorum çünkü gerçek bir multitasking değil o anca meego da var

MeeGo'daki gibi multitasking bir daha gelir mi şüpheliyim :hmmm

MasteLaa

MasteLaa

Üye

baştan alıyo uygulamaları
Bu yeni güncelleme ile düzeltilmedi mi :hmmm

MasteLaa

MasteLaa

Üye

gerçek multitasking sadece symbian ve meego da vardı sanırsam :hmmm
MeeGo acayip yahu 18-19 program açtım vaktim olsaydı biraz daha açardım ama gram kasmıyor :)

- - - Işık Hızı İle Eklendi - - -

androiddeki de gerçek ama sömürüyor :ehe Optimizasyon olarak symbian ve meego 1 numara :oke:
Keşke Android dede uygulamaların toplandığı rahat ulaşılabilen bir bölüm olsa yani MeeGo daki gib :)

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

MeeGo acayip yahu 18-19 program açtım vaktim olsaydı biraz daha açardım ama gram kasmıyor :)

- - - Eklendi - - -

androiddeki de gerçek ama sömürüyor :ehe Optimizasyon olarak symbian ve meego 1 numara :oke:
[/QUOTlaE]
Keşke Android dede uygulamaların toplandığı rahat ulaşılabilen bir bölüm olsa yani MeeGo daki gib :)

Android'in de kastığını görmedim - 2.3 Gingerbread.

doctorrr

doctorrr

Üye

nasıl yani ram konusundamı batarya konusundamı?

- - - Eklendi - - -

ben ne diyorum ya :ah

Türe

Türe

Üye

- - - Eklendi - - -

Android'in de kastığını görmedim - 2.3 Gingerbread.

Kasıyor dimedim ki :tebessüm: Ram'i çok yiyor :tebessüm: bir müzik çalar 80 mb yer kaplar mı hiç :zzz:
- - - Eklendi - - -

nasıl yani ram konusundamı batarya konusundamı?

- - - Eklendi - - -

ben ne diyorum ya :ah

of of of of :ah Sabri vurdu .. Yine out :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Türe

Türe

Üye

- - - Işık Hızı İle Eklendi - - -

ben sadece arayüzüne bakabildim baya akıcı :hmmm

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Yahu alıntılar neden bu kadar kötü hiç bir şey anlamıyorum :)

- - - Eklendi - - -

ben sadece arayüzüne bakabildim baya akıcı :hmmm
Evet çok güzel bir arayüzü var çok kolay :hmmm

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi

baştan alıyo uygulamaları

düzeltilecek dediler hatta bazı romlarda bunu yapmiyor

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi

yapma süleyman kullanmasam gerçek derdim ama nerde o da resmen yeniden açıyor uygulamaları gerçek dediğimiz şu meego da pusula uygulamasını ac arkaya at sonra multitasking menüsünden bak o uygulamaya telefonu hareket ettikçe o da dönüyor bunu yapabilen işletim sistemi yok

• Beğen
Tepkiler: Türe ve MasteLaa
Türe

Türe

Üye

düzeltilecek dediler hatta bazı romlarda bunu yapmiyor

Düzelsin artık one x :zzz:

- - - Eklendi - - -

yapma süleyman kullanmasam gerçek derdim ama nerde o da resmen yeniden açıyor uygulamaları gerçek dediğimiz şu meego da pusula uygulamasını ac arkaya at sonra multitasking menüsünden bak o uygulamaya telefonu hareket ettikçe o da dönüyor bunu yapabilen işletim sistemi yok

Symbian optimizasyonuyla iyi zaten yani ram yemiyor :oke: sen androide mi yoksa symbiana laf attın ayırt edemedim :hmmm

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi

Düzelsin artık one x :zzz:

- - - Eklendi - - -

Symbian optimizasyonuyla iyi zaten yani ram yemiyor :oke: sen androide mi yoksa symbiana laf attın ayırt edemedim :hmmm

android e attım Tabletim var imza çıkmıyor mu

ayrıca bu multitasking olayı duzelmis one x için sanırsam

doctorrr

doctorrr

Üye
htc onu oldu bittiye getirdi pureview gibi yılların çalışması olsaydı dehşet bişey olurdu :hmmm

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Çok haklısın kardeşim hepsine katılıyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt