Aybin.Kilic
Üye
sadece güçlü n9 tasarımlı telefona bakar yok satar
Kamera lensi çok komik duruyor. O konsepte o kameraya gülünür

sadece güçlü n9 tasarımlı telefona bakar yok satar

tasarım ve görünüm değşet amaKamera lensi çok komik duruyor. O konsepte o kameraya gülünür![]()

n9 tasarımlı android amiral yakındırbana itici geldi açıkçası. Tasarımı beğenmedim desem yeridir.

2016'nın nisan aylarında telefon çıkar 2015'de tablet n2 n6 yakında duyurulurne kadar yakın :P

Nokia N9 ile MeeGo harmattan 1.2 duyurdu ve devam edilmeyecegini açıkladı bunun üzerine yazılım geliştiricileri MeeGo 'nun devam etmesini isteyince ayrılık oldu MeeGo devam etmeliydiarkadaşlar sailfish os dediğiniz olay nedir tam anlayamadım.android port falan yazıyo acaba başlı başına bir işletim sistemi mi ? Beni aydınlatırsanız sevinirim![]()
belki donanım olarak androidli telefonlar üst düzey olabilir ama n9 veya türevleri çok ilgimi çekiyo.yıllarca nokia kullanmamdan kaynaklı heralde
haa birde şu sorum olacak MeeGo ile Sailfish arasında bi fark varmı ? Sonuçta Sailfish'i oluşturan ekip ile MeeGoyu oluşturan ekip ayni değil bunun bir artısı eksisi varmı ? Stabilite vs..MeeGo işi tamamen geliştirici cihazı oldu yani bu cihazı halt etmek icin beceri gerekiyor.hm anladım teşekkürler ilyas..Videolara bakınca nedense nokia n9 çok ilgimi çekti tasarım ve işletim sistemi olarak.meego'lu bir telefon denemek isterdim ama günümüzde android çok yaygın bu günlerde meego os'li veya sailfish os'li bir telefon alınabilir mibelki donanım olarak androidli telefonlar üst düzey olabilir ama n9 veya türevleri çok ilgimi çekiyo.yıllarca nokia kullanmamdan kaynaklı heralde
haa birde şu sorum olacak MeeGo ile Sailfish arasında bi fark varmı ? Sonuçta Sailfish'i oluşturan ekip ile MeeGoyu oluşturan ekip ayni değil bunun bir artısı eksisi varmı ? Stabilite vs..
arm işlemcilerin ideali en az 1gb ram 1.4ghz 309 pp degerleri normal ve her istedigini yapar zorlanmadanGüzel o zaman sabırsızlıkla bekliyorumSailfish'le çıkacak telefonların donanımları da iyi olsa tadından yenmez o zaman
![]()
arm işlemcilerin ideali en az 1gb ram 1.4ghz 309 pp degerleri normal ve her istedigini yapar zorlanmadan![]()
android cihazlardaki farkları cok ve göz boyama asla yok olamaz![]()
Sailfish her iki aleme uyum saglayabiliraynen öyle kardeşim anladım demek istediğiniSailfish e "gördüğüm kadarıyla" android uygulama yada oyun yükleniyor mu ? Oyun yükleniyosa sadece basit oyunlar mi yükleniyo yoksa gta modern combat falan farketmiyo mu yani büyük boyutlu ve iyi donanım isteyen oyunlarda bir uyumsuzluk falan çıkıyo mu
aydınlattığın için teşekkürler son bişey daha sorucam ben şimdi üniversiteye hazırlanıyorum o yüzden haziran ayında sınavlar bitiyo sınavlar biter bitmez yeni bi telefon almayı düşünüyorum aklımda olan gm discovery elite..acaba bi farklılık yapsam da sailfish osli bi telefon mu alsam ?bu konuyu ozaman konuşalımhm anladım kardeşim sağolaydınlattığın için teşekkürler son bişey daha sorucam ben şimdi üniversiteye hazırlanıyorum o yüzden haziran ayında sınavlar bitiyo sınavlar biter bitmez yeni bi telefon almayı düşünüyorum aklımda olan gm discovery elite..acaba bi farklılık yapsam da sailfish osli bi telefon mu alsam ?