ilyas_0177
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sistemi jolla açtı port edilsin diyeJolla umarım Türkiye pazarına dahil olmayı planlıyordur. Çok canlı bir sistem ayrıca beni çok heyecanlandıran bir sistem. Android, Windows Phone ve İos kullandım. Hepsinde belli zevkler tattım. Meego bana göre değildi çünkü arayüzünü yetersiz bulmuştum. Uygulama eksikleri de cabasıydı ancak!... Meego ekibi sailfish os ile çığır açmış, mobil cihazlara yeniden anlam katmaya başlamış. Arayüzü çok öznel, kullanımı çok rahat gibi gözüküyor. Mağaza olayı hallolacak bir durum sıkıntı değil. Keşke diyorum sailfish'i diğer telefonlara da portlama çabaları umarım devam eder. Sistemi Z2 de test etmek çok istiyorum ama gündemlerinde sanırım port yapma yok artık jolla şirketinin. Şirket acaba çıkardıkları telefondan sonra sistemi port etmeyi bırakırlar mı? Bu konuda herhangi bir bilgi var mı acaba?
ben öyle düşünmüyorum android'i sevdiren uugulama ve oyun destegi, kaldıki nerdeyse bütün operasyon android icin
sailfish'e destek olsa kimse tutamazbizlere göre çok güzel sistemi var, bir cihazı daha çıksa gözüm kapalı alırım o derece yani
N9 icin konuya yorum olarak yazdık buradan devam edelim
N9 sailfish os kurulum | Sayfa 8 - MaxiCep
Yanlış anlaşılma olmasın ama biz N9 kullanmayı bıraktık sanki herkes bıraktı ilgilenenler 10 kişiyi gecmez , gördüğüm kadarı ile maemo forumu jolla ve android olmuşZaten bende onu diyorum.Piyasayı şekillendirenler sailfish gibi sistemlerin gelişmesini istemezler zaten.Bu yüzden biraz da olsa sisteme ayak uydurması lazım.Bunun içinde android desteği şart.Yoksa bende android karşıtıyım ama sistem böyle işliyor.Bu arada N9 port olayı yalan olmuş yazdıklarınıza bakılırsa.
Nokia plan yapmıştır illakiKeşke Nokia'da Meego Üretirken Android kullansaydı Geliştirmeden Piyasaya Çıkardı.
port edilecek cihazların listesi burada mevcutGalaxy s2 ye jolla yükleme gibi bi şansımız var mı ?
Konu yeri burası değilJolla Ve Nokia'dan Yeni Haberler Var?
şuan kesin bir konu ve açıklama yok erken sevinmeyelimCihazları Jolla Üretir Yazılım Nokia Böyle Bir Şey Gerçekten Varsa Teknoloji Dünaysına Büyük Bir Darbe Vurular.
noluyor o.oşuan kesin bir konu ve açıklama yok erken sevinmeyelim
Jolla Nokia ortaklığı olabilir, finliler kendi medyalarında gövde gösterileri yaptı olan biten böylenoluyor o.o
Nokia cok değişti eski nokia yokApk desteği bitene kadar Jollayı takip edeceğim. Apk desteği bitince o zaman sistem olmuş demektir.Jolla cihaz alınabilir ama işin içine Nokia girerse ikinci Meego faciası daha yaşanabilir.
Nokia kafası belli = Düşük donanım, aşırı yüksek kâr marjı , az yazılım desteği!!!!
sadece güçlü n9 tasarımlı telefona bakar yok satarNokia cok değişti eski nokia yok
gerci ne olursa olsun bizde nokia 1 dir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?