Ciddi misin?![]()

her taraf hastalık kaynıyor yahu su içsek hasta olcazz![]()

Teşekkürler bende hiç kullanmam zaten

2000-2001 yıllarından beri bu kelliğe sebeb oluyor hikayesi var.Tabi o zamanlar ugrasılacak fazla birşey yoktu ne internet ne cep telefonu nede bilgisayar ülkemizde yaygın değildi.Şehir efsanesi gibi dolanıp durur belli aralar gene hortlar.Yaklaşık 10 yıldır duyarım ama şimdiye kadar jole yuzunden tamamen kel kalmış birini duymadım.Joleyi yaygınlaştıran eski bir efsane YILAN HIKAYESİ dizisinin meşhur MEMOLİ si.O günlerde saçı geriye yatırma modası vardı ve yine o günlerden beri joleyi şeytan ilan ettiler.Elbette saça belli bir zararı var.Ama fön makinasının saça daha çok zararı var yada kızların bazılarının yaptıgı gibi saça ütü vurmanında.Bunlardan neden bahsedilmiyor acaba?Saçlara en çok zarar verme sıralamasında jole kaçıncı sırada gelir acaba?.Ayrıca kolanya ve şekil için hergün sıkılan limonda en az jole kadar zararlı diye düşünüyorum yine her jole içinde alkol yoktur.Kaliteli ve vitaminli joleler varken 1 milyoncukta satılanları kafasına sürerse adam sabaha kel uyanırkellik genetik biraz ben yıllardır hergün kullanıyorum nerdeyse.şuan çok kısa kestirdim ama normalde ara makası attıroyordum saçlarım çok sık diye