Jöle Sürmek Sinüzit Yapıyor !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
Ciddi misin?:hmmm

haltie

haltie

Üye

bende o hataya düştüm hatta yararlı olduğunu düşünerek kullandım ama hikaye.belki durulananlarda o sorun olmayabilir şekillendirci olanlar çok zararlı şimdi elidor saç yağı gibi birşey çıkardı oda çok kötü en iyisi yine azcıkta olsa jöle:ehe

arslansem

arslansem

Üye
Limon nasıl olur hacı?:ehe

arslansem

arslansem

Üye
:kop:

aLLsTaaR

aLLsTaaR

Üye
    Konu Sahibi
her taraf hastalık kaynıyor yahu su içsek hasta olcazz :ehe

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
yok ya olsaydı ben olurdum :)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
cep telefonu elektronik alet internet fren balataları her türlü yiyecek içecekten sonra joleyide sağlıga zararlı yaptılar ya helal olsun.Dünyada güzel ve önemli olan herşeyin illaki bir zararı vardır.Eğer olmasaydı ölüm denen olay nasıl gerçekleşecekti?.Bunlar çerçici konussun konussun dursunlar.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ben de kullanmıyorum...
Zaten belli bir dökülme oranından sonra kellik gerçeğiyle karşılaşınca seve seve kullanmıyorsunuz :D

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Kaliteli jole kelliğe neden kelliğe sebeb olsun ki?.Bende uzun süredir kullanmıyorum ama bu tip haberleride okuyunca cinlerim tepeme çıkıyor.İyi en azından ceptelefonu bilgisayar internet üçlüsü ile ugrasmyı bırakmışlar

arslansem

arslansem

Üye
Ben kullandım sağdan soldan döküldü azcık valla sonra bıraktım :ehe

haltie

haltie

Üye
kellik genetik biraz ben yıllardır hergün kullanıyorum nerdeyse.şuan çok kısa kestirdim ama normalde ara makası attıroyordum saçlarım çok sık diye

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
kellik genetik biraz ben yıllardır hergün kullanıyorum nerdeyse.şuan çok kısa kestirdim ama normalde ara makası attıroyordum saçlarım çok sık diye
2000-2001 yıllarından beri bu kelliğe sebeb oluyor hikayesi var.Tabi o zamanlar ugrasılacak fazla birşey yoktu ne internet ne cep telefonu nede bilgisayar ülkemizde yaygın değildi.Şehir efsanesi gibi dolanıp durur belli aralar gene hortlar.Yaklaşık 10 yıldır duyarım ama şimdiye kadar jole yuzunden tamamen kel kalmış birini duymadım.Joleyi yaygınlaştıran eski bir efsane YILAN HIKAYESİ dizisinin meşhur MEMOLİ si.O günlerde saçı geriye yatırma modası vardı ve yine o günlerden beri joleyi şeytan ilan ettiler.Elbette saça belli bir zararı var.Ama fön makinasının saça daha çok zararı var yada kızların bazılarının yaptıgı gibi saça ütü vurmanında.Bunlardan neden bahsedilmiyor acaba?Saçlara en çok zarar verme sıralamasında jole kaçıncı sırada gelir acaba?.Ayrıca kolanya ve şekil için hergün sıkılan limonda en az jole kadar zararlı diye düşünüyorum yine her jole içinde alkol yoktur.Kaliteli ve vitaminli joleler varken 1 milyoncukta satılanları kafasına sürerse adam sabaha kel uyanır:ah

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca saçı dokulen yeniden çıkmazsa kellik olur yine başka bir forumda işin ehlinin yaptıgı bir açıklama

"jole baslı basına sac doken bi madde değildir.cok surulmesi asırı sert olması ve uzun sure kafada kalması sac dokulmesine sebep olur.normal bi jole fazla surulmeyip aksam yıkandıgı takdirde dokecegini sanmıyorum.ayrıca sac dokulmesi genelde ırsi dir."

mekanik

Üye
bunu önceleri bilmiyodum... ve öğrendiğimde çok geçti...:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt