Joikuspot N95 8gb Asus Transformer Prime bağlantı sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PeaceK

Üye
    Konu Sahibi
Joikuspot N95 8gb Asus Transformer Prime bağlantı sorunu.
2 ay önce aldığım tabletim 3.2 sürümünde telefonumla joikuspot aracılığı ile internet bağlantısı yapabiliyordum. Fakat 4.0 update i geldikten sonra joikuspot u görmez oldu. Benzer sorunu yaşayan arkadaşlar varsa çözüm yolu önerirse çok memnun olurum :) yada nokia n95 için alternatif uygulama önerirseniz çok memnun olurum.

Del Rey

Del Rey

Üye
AD-HOC for ICS veya AD-HOC for Android şeklinde araştırabilirsin. Bende de aynı sorun vardı. Markette bununla ilgili uygulamalar var.

PeaceK

Üye
    Konu Sahibi
Öneriniz için teşekkür ediyorum zaten android telefon olsaydı sorun yaşamazdım :) sorunum nokia telefon için gerekli uygulamayı bulamamam. bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim

Del Rey

Del Rey

Üye
Öneriniz için teşekkür ediyorum zaten android telefon olsaydı sorun yaşamazdım :) sorunum nokia telefon için gerekli uygulamayı bulamamam. bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim

Hayır, sorun Android'de. Honeycomb için özelleştirilmiş tethering ayarları vardı, bunlar sayesinde tabletten bağlanılabiliyordu. ICS'i bilmiyorum ama AD-HOC bağlantısı (wpa suppliciant adlı dosyayı değiştirerek) özelliğini eklemeniz gerekiyor. Normalde bulunmuyor.

PeaceK

Üye
    Konu Sahibi
Yok ad-hoc u aktif edebilecek bir uygulama bulamadım hepsinde tabletteki interneti paylaşmaya yönelik. rootladım tableti ama yine işe yaramadı ne yapıcam bilmiorum.

Symbianist

Symbianist

Üye
çözüm olur mu bilmem ama denemekte fayda var diye düşünüyorum . joikuda farklı kanalları deneyerek bir ağ kursan birşey değişir mi ki acaba :s

PeaceK

Üye
    Konu Sahibi
Kanallarda işe yaramadı bana tablete kuracağım adhoc açıcının tam adı lazım anladıgım kadarıyla yukledıgım bı kactanesı sacma sapan işlevler soktu tablete :S

helhel

Üye
arkadaşlar ben daha önceleri sorunsuz kulanıyordum joikuspot u ama şimdi açtığımda joiksput başlatılamadı diye hata alıyorum neden kaynaklanabilir acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt