JoikuSport ... ? ... usb

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
JoikuSport ... ? ... usb
Bilgisayarda internete telden bağlanacam fakat bu bağlantıyı usb ile mi yaparsam daha sağlıklı olur yoksa JoikuSport ile bağlansamda aynı mı olur
Kullananlar veya bilenler bilğilendirirse sevinirim ..

yaren_dede

yaren_dede

Üye
wifi kullanabiliyorsan spot kullan yoksa usb ile bağlan sonuçta hız aynı pc den çok uzaklaşmadigin sürece sorun olacağını sanmam

turkmen619

Üye
Usb yes

23palulu23

23palulu23

Üye
bende usb ile yavaş bağlanıyor sorun bende mi acaba ?

trontr

Üye
joikospot çok daha hızlı. avea 3g ile 300kb download hızını gördüm. usbden 100ü belki geçiyor. Ama wifi ve 3g beraber açık olunca telefon ateş topuna dönüşüyor. Şarjıda çok çabuk yediğinden bi de şarja bağlı kullanırsan üstüne tava koyup yumurta pişirebilirsin

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
joikospot çok daha hızlı. avea 3g ile 300kb download hızını gördüm. usbden 100ü belki geçiyor. Ama wifi ve 3g beraber açık olunca telefon ateş topuna dönüşüyor. Şarjıda çok çabuk yediğinden bi de şarja bağlı kullanırsan üstüne tava koyup yumurta pişirebilirsin
yapacak bişey yok :)) ttnet kablosunu gittigim yere çekemem :D o yüzden çilemse çekerim kaderimse gülerim :ehe
cvplar işin tşkler

suatsari

suatsari

Üye

Aynen.Telefonu elinde tutamıyorsun.Yakıyor.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
joko pratik ve kolay arkadaşların dediği gibi hem wifi hem 3g çalışacağı için şarj sıkıntı olur o an kalkıp bir yere gitmen gerek o yüzden sarjsız kalabilirsin o an şarja da takabilirsin bir yandan dolması bir yandan boşalması batarya açısından zararı olur mu düşündürücü usb ile bağlasan hem şarjın dolar hem bağlantını kullanırsın ama pc yanında 3g li tel ses sistemine çok çızırtı yaptirabiliyor ben hep bluetooth ile bağlanırdım wifi nin yanında bluetoothh deve de kulak ama bluettoet pc de de blue v3 varsa max 200 kb yapar buda dar boğaza neden olabilir bence en iyisi joko gene şarja tak jokoyu aç en temiz varsın ısınsın yapacak bir şey

hidayet02

hidayet02

Üye
Usb ile Avea İnternet Hızım 460 kbps. 3G ile...

23palulu23

23palulu23

Üye
ama yani bu 3g ile bağlanıp ısınma sorunu sadece bizim telefonlarda tüm telefonlarda var bir çözümü yok mu bunun acaba ?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
sende normalden fazla çalışsan ısınırsin dimi, pc içinde soğutucu kullanılıyor yani bir soğutucu monte ederlerse telefona ısınma sorunu çözülür

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
ben ikisinide denedim kablolu daha hızlı :oke:

tempestshine

tempestshine

Üye
Teorik olarak konuşuyorum kablolu bana daha hızlı geliyor.:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt