soruvar Üye Sensation' Alıntı: Root yapmanız gerekiyor görmesi için. Genişletmek için tıkla ... root yapmadan göremez mi ?eski konuymus :/
Sensation' Alıntı: Root yapmanız gerekiyor görmesi için. Genişletmek için tıkla ... root yapmadan göremez mi ?eski konuymus :/
okanbiz Üye anroid telefonları ağı görmesi için tek çare root mu yoksa ağın ismini mi değiştirelim yo mu kulanan bilen
anroid telefonları ağı görmesi için tek çare root mu yoksa ağın ismini mi değiştirelim yo mu kulanan bilen
Halit O. Emekli Yönetici okanbiz' Alıntı: anroid telefonları ağı görmesi için tek çare root mu yoksa ağın ismini mi değiştirelim yo mu kulanan bilen Genişletmek için tıkla ... android görmüyo sanırım en azından ben tablete ve telefona bağlayamadim ios görüyo pc görüyo android yok
okanbiz' Alıntı: anroid telefonları ağı görmesi için tek çare root mu yoksa ağın ismini mi değiştirelim yo mu kulanan bilen Genişletmek için tıkla ... android görmüyo sanırım en azından ben tablete ve telefona bağlayamadim ios görüyo pc görüyo android yok
bbakkus Üye okanbiz' Alıntı: anroid telefonları ağı görmesi için tek çare root mu yoksa ağın ismini mi değiştirelim yo mu kulanan bilen Genişletmek için tıkla ... ad-hoc olarak internet paylaşımı yapıyo telefon androidde bu özelliği desteklemiyo tek çare root
okanbiz' Alıntı: anroid telefonları ağı görmesi için tek çare root mu yoksa ağın ismini mi değiştirelim yo mu kulanan bilen Genişletmek için tıkla ... ad-hoc olarak internet paylaşımı yapıyo telefon androidde bu özelliği desteklemiyo tek çare root
bbakkus Üye ROOT Açıklaması bu: Root Nedir ? Ne İşe Yarar ? Avantajları ve Dezavantajları Nelerdir ? Root'tan Korkanlar Buraya... - MaxiCep Root yaptıktan sonra Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunu yaparsan adhoc bağlantılar görebilirsin.
ROOT Açıklaması bu: Root Nedir ? Ne İşe Yarar ? Avantajları ve Dezavantajları Nelerdir ? Root'tan Korkanlar Buraya... - MaxiCep Root yaptıktan sonra Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunu yaparsan adhoc bağlantılar görebilirsin.
bbakkus Üye infanteq' Alıntı: beyler bende başlatmıyor ya telefonum c6 01 yardım edin bi Genişletmek için tıkla ... telefonun hem mobil verisini heöde wifi sini aç sonra başlat de başlayacaktır
infanteq' Alıntı: beyler bende başlatmıyor ya telefonum c6 01 yardım edin bi Genişletmek için tıkla ... telefonun hem mobil verisini heöde wifi sini aç sonra başlat de başlayacaktır
abcd61 Üye arkadaşlar ben açıyorum ama başka telefonlar görmüyor bide şifre felan nasıl koyuyoruz e71 yardım ederseniz sevinirim
arkadaşlar ben açıyorum ama başka telefonlar görmüyor bide şifre felan nasıl koyuyoruz e71 yardım ederseniz sevinirim
asigsasi Üye abcd61' Alıntı: arkadaşlar ben açıyorum ama başka telefonlar görmüyor bide şifre felan nasıl koyuyoruz e71 yardım ederseniz sevinirim Genişletmek için tıkla ... symbian dan başka cihaz görmez şifre konulmuyor
abcd61' Alıntı: arkadaşlar ben açıyorum ama başka telefonlar görmüyor bide şifre felan nasıl koyuyoruz e71 yardım ederseniz sevinirim Genişletmek için tıkla ... symbian dan başka cihaz görmez şifre konulmuyor
hasim38 Üye Sensation' Alıntı: Root yapmanız gerekiyor görmesi için. Genişletmek için tıkla ... telefon rootlu bir yardımcı olabilir misin
Sensation' Alıntı: Root yapmanız gerekiyor görmesi için. Genişletmek için tıkla ... telefon rootlu bir yardımcı olabilir misin