HaykoCepkin35 Üye e telefondan wireless olarak bedava girilebiliyor mu ? (cevabı özel mesaj olarak atın çünkü konulara fazla girmiyorum )
e telefondan wireless olarak bedava girilebiliyor mu ? (cevabı özel mesaj olarak atın çünkü konulara fazla girmiyorum )
blade035 Üye arkadaşlar bende nokia N95 kullanıyorum ve bende de Sertifika sorunu verdi acil yardım ederseniz sevinirim _!
arkadaşlar bende nokia N95 kullanıyorum ve bende de Sertifika sorunu verdi acil yardım ederseniz sevinirim _!
hs-yn41 Üye güvenilmeyen bir saglayıcıdan alınan korumalı uygulama yuklenemez hatası alıyoorum ne yapmalıyım
maktama Üye gurdalf' Alıntı: E-71 de Sertifika hatası veriyor. Programı yükleyemeiyorum Genişletmek için tıkla ... murat kara' Alıntı: n 95 te sertifika hatası veriyor yardımmmm? Genişletmek için tıkla ... arkadaşlar, programın unsigned olduğunu yazmış arkadaş zaten. İlk önce sertifikalamalısınız programı. Forumda arama yapın " sertifika" ya da "OPDA" diye.Nasıl olduğunu bulucaksınız.
gurdalf' Alıntı: E-71 de Sertifika hatası veriyor. Programı yükleyemeiyorum Genişletmek için tıkla ... murat kara' Alıntı: n 95 te sertifika hatası veriyor yardımmmm? Genişletmek için tıkla ... arkadaşlar, programın unsigned olduğunu yazmış arkadaş zaten. İlk önce sertifikalamalısınız programı. Forumda arama yapın " sertifika" ya da "OPDA" diye.Nasıl olduğunu bulucaksınız.
phasan Üye çok teşekkürler deneyim belki n73 çalışır ----------Eklendi @ 06:54:16 ---------- Yazıldı @ 06:49:11 ---------- nokıa n73 yüklenmedi hata verdi
çok teşekkürler deneyim belki n73 çalışır ----------Eklendi @ 06:54:16 ---------- Yazıldı @ 06:49:11 ---------- nokıa n73 yüklenmedi hata verdi
snndrsn Üye phasan' Alıntı: çok teşekkürler deneyim belki n73 çalışır ----------Eklendi @ 06:54:16 ---------- Yazıldı @ 06:49:11 ---------- nokıa n73 yüklenmedi hata verdi Genişletmek için tıkla ... n73 te zaten wireless yok ki
phasan' Alıntı: çok teşekkürler deneyim belki n73 çalışır ----------Eklendi @ 06:54:16 ---------- Yazıldı @ 06:49:11 ---------- nokıa n73 yüklenmedi hata verdi Genişletmek için tıkla ... n73 te zaten wireless yok ki