Jin Hao Meteor Theme Effects

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
Jin Hao Meteor Theme Effects
[video=youtube;_-EE57OFQoY]http://www.youtube.com/watch?v=_-EE57OFQoY&list=UU49qi5KIMaJI4k679spXseA&index=1&fe ature=plcp[/video]

Güle Güle Kullanın :oke:

Zip dosyası istedi bazı arkadaşlar eklenmiştir.

Kurulum : Arkadaşlar efekt kurmayı bilmiyenler lütfen dikkatli okuyun sonra efekt olmadı telefon çöktü diye şikayette bulunmayın. Öncelikle efekt belle efektidir. Kuruluma gelelim efekt yolumuz neresiyse zipten ya da rar dan çıkan dosyaları oraya atmamız gerekiyor. Mesela benim efekt yolum c/resource/effects diye ben bu yolu izleyip effects klasörü içine atıyorum dosyaları. Ama herkesin efekt yolu farklı olabileceği gibi efekti yapan kişininde farklı o yüzden atmak yetmiyor. Rardan ya da zipten çıkan dosyaların arasında manifest dosyası var onu not padle açalım ve orda görücez z/data/effects ya da başka şekilde efekt yolu olması lazım. Orayı kendi efekt yolumuzu yazmamız gerekiyor. Mesela ben orayı c/resource/effects diye değiştiriyorum sonra kaydedip atıyorum ve sorunsuzça çalışıyor.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: doctorrr, CABBAR, najanaja ve 1 kişi daha

Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
najanaja

najanaja

Üye
Teşekkür ederim kardeşim emeğine sağlık bunu deniycem hoşuma gitti :) sen denedinmi ?

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
  • Beğen
79mm79

79mm79

Üye
teşekkürler geçişlerin silinerek geçmesi çok güzel olmuş. özelliklede dikey yatay ekran geçişleri diğerlerşnde çok bekletiyor bu güzele benziyor

Metin MF

Metin MF

Üye
:tşk:

- - - Eklendi - - -

bu dosyaları nereye atacağız?

CABBAR

CABBAR

Üye
:tşk:

- - - Eklendi - - -

bu dosyaları nereye atacağız?

Aynen nasıl yapacağız ? Ve paylaşımlar .zip olabilir mi lütfen .rar açıcı program olmasına rağmen telefonumda açamadım

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşın verdiği linkten sis dosyasını indirin ve c ye ya da e ye kurun. Ben c ye kurdum ve efekt yolum c/resource/effects diye oldu sonra rar dan ya da zipten çıkan dosyaları buraya atıyoruz ama bişey daha var efekt dosyalarının içinde manifest diye bi dosya var onu not pad le açın çünkü adamın efekt yolu bizimkinden farklı olabilir ki bu efektin farklı yani not pad le açtığımızda görücez z/resource/effects yazıyo orda z yi c yapmamız gerekiyo efektlerin çalışması için ya da efekt yolumuz neresiyse orayı düzeltmemiz gerekiyo ben c/resource/effect diye düzeltiyorum mesela :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
:tşk: güzel bir efekt daha

CABBAR

CABBAR

Üye
Kurtuluş abinin verdiği sis uzantılı programı E'ye kurdum hafıza kartında effects diye bi klasör oluştu rardan çıkanları kopyalayıp effects yazan klasöre attım. Kopyala yapıştır yaptığım dosyalardan bazıları E'ye kurulan effects'in içinde de varmış. Telefon üzerine yazılsın mı diye bildirim verdi tamamına evet dedim. Tema efektleri açık yaptım menü geçişleri değişti. Doğru mu yapmışım ? Bende E/resourse/effect diye bişey yoktu

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
effects klasörü nerdeyse telefona dosyaları oraya kopyalamak gerekiyor ama dediğim gibi manifest dosyasını not padle açıp efekt yolunu kendimize göre ayarlamak gerekiyor yani sen hafıza kartında oluştu diyosan F/effects yapıcaksın sanırım. Bende c ye kurulu olduğu için c/resource/effects diye. Efekti kopyaladıktan sonra temalardan efektleri açıp bi kereliğine temayı değiştirin sonra istediğiniz temaya dönebilirsiniz. Efektin çalışması lazım. Sadece menü geçişleri değil videodaki gibi her şeyin efektinin değişmesi lazım.

- - - Eklendi - - -

Aynen nasıl yapacağız ? Ve paylaşımlar .zip olabilir mi lütfen .rar açıcı program olmasına rağmen telefonumda açamadım

Zip Dosyası eklenmiştir.

manga-n

Üye
abi yerdim edin, tel gitdi ya. yukledim teli bi acib kapatiyim dedim, acinca ekran sim siyah oldu,bu ne ya. hic bi wey gozukmuyo lutfen yardim edinnnnnn

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
abi yerdim edin, tel gitdi ya. yukledim teli bi acib kapatiyim dedim, acinca ekran sim siyah oldu,bu ne ya. hic bi wey gozukmuyo lutfen yardim edinnnnnn
5800 a mı yükledin bu efekti?

tempestshine

tempestshine

Üye
Dehşet oldu telefon.Yalnız benim kafam karıştı.:D :tşk:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
walla tawsiye ederim ben şu an kullanıyorum gerçekten güzel bi efekt :)

- - - Eklendi - - -

ayrıca bence efekt yüklemesini bilmeyenler sorsun önce nasıl olacak diye yanlış yere kopyalarsanız tel flash a gider haberiniz olsun :) benim ilk denememde tel uçmuştu :) artık öğrendik. çünkü bazıları e ye atıyor kardeşimin paylaştığı c ye atılması gerekiyor bide kardeşim bence ilk sayfada onuda bilgilendir e ye atmasınlar. veya e ye atması gerekenler ne yapması gerekiyo. walla sonra seni suçlarlar :)

tempestshine

tempestshine

Üye
walla tawsiye ederim ben şu an kullanıyorum gerçekten güzel bi efekt :)

- - - Eklendi - - -

ayrıca bence efekt yüklemesini bilmeyenler sorsun önce nasıl olacak diye yanlış yere kopyalarsanız tel flash a gider haberiniz olsun :) benim ilk denememde tel uçmuştu :) artık öğrendik. çünkü bazıları e ye atıyor kardeşimin paylaştığı c ye atılması gerekiyor bide kardeşim bence ilk sayfada onuda bilgilendir e ye atmasınlar. veya e ye atması gerekenler ne yapması gerekiyo. walla sonra seni suçlarlar :)

ben ilk denememde pat diye yaptım.yanlış yapıp da telefonu uçuracağımı bilseydim kesin yanlış yapardım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt