sLeepLe
Üye
Jin Hao Meteor Theme Effects
[video=youtube;_-EE57OFQoY]http://www.youtube.com/watch?v=_-EE57OFQoY&list=UU49qi5KIMaJI4k679spXseA&index=1&fe ature=plcp[/video]
Güle Güle Kullanın
Kurulum : Arkadaşlar efekt kurmayı bilmiyenler lütfen dikkatli okuyun sonra efekt olmadı telefon çöktü diye şikayette bulunmayın. Öncelikle efekt belle efektidir. Kuruluma gelelim efekt yolumuz neresiyse zipten ya da rar dan çıkan dosyaları oraya atmamız gerekiyor. Mesela benim efekt yolum c/resource/effects diye ben bu yolu izleyip effects klasörü içine atıyorum dosyaları. Ama herkesin efekt yolu farklı olabileceği gibi efekti yapan kişininde farklı o yüzden atmak yetmiyor. Rardan ya da zipten çıkan dosyaların arasında manifest dosyası var onu not padle açalım ve orda görücez z/data/effects ya da başka şekilde efekt yolu olması lazım. Orayı kendi efekt yolumuzu yazmamız gerekiyor. Mesela ben orayı c/resource/effects diye değiştiriyorum sonra kaydedip atıyorum ve sorunsuzça çalışıyor.
Güle Güle Kullanın

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Zip dosyası istedi bazı arkadaşlar eklenmiştir.Kurulum : Arkadaşlar efekt kurmayı bilmiyenler lütfen dikkatli okuyun sonra efekt olmadı telefon çöktü diye şikayette bulunmayın. Öncelikle efekt belle efektidir. Kuruluma gelelim efekt yolumuz neresiyse zipten ya da rar dan çıkan dosyaları oraya atmamız gerekiyor. Mesela benim efekt yolum c/resource/effects diye ben bu yolu izleyip effects klasörü içine atıyorum dosyaları. Ama herkesin efekt yolu farklı olabileceği gibi efekti yapan kişininde farklı o yüzden atmak yetmiyor. Rardan ya da zipten çıkan dosyaların arasında manifest dosyası var onu not padle açalım ve orda görücez z/data/effects ya da başka şekilde efekt yolu olması lazım. Orayı kendi efekt yolumuzu yazmamız gerekiyor. Mesela ben orayı c/resource/effects diye değiştiriyorum sonra kaydedip atıyorum ve sorunsuzça çalışıyor.
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
sen denedinmi ?