[JiiKoo] fMobi v3.50(0) Symbian^3 Signed (Resmi Türkçe)

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​düzeltildi şimdilik sorun yok

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
arkadaşlar bu programı kullanırken bildirim çubuğunu aşağıya indirdiğimde program kendiliğinden kapanıyor telefonu ha.cklemeden öncede oluyordu şimdi de oluyor çözümü varsa lütfen söyleyin.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
çözümünü bilen varsa lütfen söylesin bu sorunu nasıl ortadan kaldırabilirim ?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Qt quick components 1.1 i kurup sonra kaldırman gerekiyor.yöntemi bu..bana da olmuştu

• Beğen
Tepkiler: ultraslan_66
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

apo55530

Üye
bu vidget nasıl gelecek masaüstüne..

xewo

xewo

Üye
Dostum eline saglık ama indiryorum ama telefon acmıyor uzantısı sis oldugun nasıl deb uzantıya ceviririm bilgilendirirsen cok iyi olur

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
merhaba arkadaslar beslemelri acarkn sorun yasiorm ve acmiyor bunun cozumu nedi bilen var mi acaba ?

ID68

Üye
arkadaşlar ben bu fmobi de paylaşımda bulunurken kişi eklemeyi bulamadım yani kiminle birliktesin gibi .. Öyle bi özellik varmı fmobi de ??

ahmu

Üye
harika bir şey yanlız widget açılmıyor

- - - Eklendi - - -

her şey güzel yanlız ara bölümü ile grupta resim paylaşmayı bulamadım sanırsam yok

samettamer

samettamer

Üye
eyvallah eline sağlık :)

larten123

larten123

Üye
programı açınca telefon donuyor bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
en son neler yükledin?

erolustun

Üye
Uygulamayi az once yukledim. Paylasan arkadasa tesekkur ederim. Su ana kadar gordugum en iyi facebook uygulamasi. Gayet basarili. Deneme yapmak icin widget'i de ekledim. Widget'te sorunsuz calisiyor

larten123

larten123

Üye
arkadaşlar sorun sadece bende galiba programı açınca telefon donuyor bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum :(

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​bende sorun yok gayet güzel

erolustun

Üye
Nokia 603'u FP2 guncellemesiyle kullaniyorum. Yazilim gayet stabil ve sorunsuz calisiyor. Bilginize.

By.Ceza

Üye
Facebook paketinde işe yaramıyor. :\

erolustun

Üye
Uygulama 403 kodlu bir hata verdi bu sabah. Guncellemeleri alamiyorum. Kodun aciklamasini bilen var mi? Gecici bir durum degilse cozumu nedir?

Üst Alt