Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[JiiKoo] fMobi v3.50(0) Symbian^3 Signed (Resmi Türkçe)
Sponsorlu Bağlantılar
Makale_Helvetia
Üye
düzeltildi şimdilik sorun yok
ultraslan_66
Üye
arkadaşlar bu programı kullanırken bildirim çubuğunu aşağıya indirdiğimde program kendiliğinden kapanıyor telefonu ha.cklemeden öncede oluyordu şimdi de oluyor çözümü varsa lütfen söyleyin.
ultraslan_66
Üye
çözümünü bilen varsa lütfen söylesin bu sorunu nasıl ortadan kaldırabilirim ?
Makale_Helvetia
Üye
Qt quick components 1.1 i kurup sonra kaldırman gerekiyor.yöntemi bu..bana da olmuştu
Dostum eline saglık ama indiryorum ama telefon acmıyor uzantısı sis oldugun nasıl deb uzantıya ceviririm bilgilendirirsen cok iyi olur
KKIVANCC
Üye
merhaba arkadaslar beslemelri acarkn sorun yasiorm ve acmiyor bunun cozumu nedi bilen var mi acaba ?
ID68
Üye
arkadaşlar ben bu fmobi de paylaşımda bulunurken kişi eklemeyi bulamadım yani kiminle birliktesin gibi .. Öyle bi özellik varmı fmobi de ??
ahmu
Üye
harika bir şey yanlız widget açılmıyor
- - - Eklendi - - -
her şey güzel yanlız ara bölümü ile grupta resim paylaşmayı bulamadım sanırsam yok
samettamer
Üye
eyvallah eline sağlık
larten123
Üye
programı açınca telefon donuyor bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum
Makale_Helvetia
Üye
en son neler yükledin?
erolustun
Üye
Uygulamayi az once yukledim. Paylasan arkadasa tesekkur ederim. Su ana kadar gordugum en iyi facebook uygulamasi. Gayet basarili. Deneme yapmak icin widget'i de ekledim. Widget'te sorunsuz calisiyor
larten123
Üye
arkadaşlar sorun sadece bende galiba programı açınca telefon donuyor bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum
Makale_Helvetia
Üye
bende sorun yok gayet güzel
erolustun
Üye
Nokia 603'u FP2 guncellemesiyle kullaniyorum. Yazilim gayet stabil ve sorunsuz calisiyor. Bilginize.
By.Ceza
Üye
Facebook paketinde işe yaramıyor. :\
erolustun
Üye
Uygulama 403 kodlu bir hata verdi bu sabah. Guncellemeleri alamiyorum. Kodun aciklamasini bilen var mi? Gecici bir durum degilse cozumu nedir?