Satılık Jiayu G4S = 550TL / THL T6 PRO = 425 / Son Fırsatlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemali74

Üye
    Konu Sahibi
Son tükenmekte olan ürünleri kaçırmayın...

ByKatre

Üye
Bir tane XIAOMI MI4 sipariş ettik bakalım ne olacak.

Tepkiler: Dede

ByKatre

Üye
Hadi hayırlı olsun
Eyvallah hocam. Snapdragon IMEI Tamiri lazım olursa hallederiz. Haberiniz olsun.
Bu sene ablama ilerleyen zamanlarda bir de kendime alırım belki. Yurtdışı epey fark ediyor hocam. MI4, Note 3 ile aynı özelliklerde. Note 3 (biraz önce Bimeks'te baktım) 1800 TL.

mtunc52

Üye
one plus bittimi,kayıtlımıydı ?

x8 mini pro hoşuma gitti ama tedirginlik te yok değil

mtunc52

Üye
Evet dikkatimi benimde çekmişti üstün özellikli bir cihaz fiyat olarakta uygun sanırım.Ama bulmakta zor ve satmasıda zor olduğundan 1000 tl den fazla verilmez bence.

cemali74

Üye
    Konu Sahibi
Tamam hocam Düzce'de şu an bugün alacağım. Şubeye gidip 1 saate falan gelir.
Teslimat tamamlandı, sorunsuz ulaşmıştır, teslim alan arkadaş kontrollerini de yapmıştır.
Alan arkadaşa hayırlı olsun

Tepkiler: ByKatre

ByKatre

Üye
Teşekkür ederim hocam. Telefon kasası olsun yazılımı olsun güzel telefon. İmei tamirini de hallettim. Tavsiye ederim. Ellerine sağlık.

Cemali bana ozelden telefonunu yaz

ByKatre

Üye
bir inceleme konusu açabilr misin
Hocam internetim cok kisitli video yukleyemiyorum. dogru durust vir sey yukleyemiyorum. Antutudan 46900 aldim en cok. 5 6 test arasinda. gercekten harika cihaz.
Cemali bana ozelden telefonunu yaz
thl 5000 kullaniyor
Mesut hocam telefon 2 hafta bende ablam icin aldik bunu. sorularinizi cevaplarim insallah.
Bi kere kasasinin bi durusu var hocam. metal kasa. alinca bi saglamlik hissi veriyor zaten. Arayüzü desem MİUİv6 kullanıyorum. cok hos arayuz. androidin en sevdigim arayuzu diyebilirim. touchwiz falan halt yems yaninda. tek eksigi klavye standart google klavye onu da lg g3 klavyesi yukleyerek cozdum. 10 numara 5 yıldız oldu.

Tepkiler: Mesut Aktaş
Samsung galaxy s4 mini var elimde garantili takas hangi telefon olur dostum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...