JetCan Space Free Ovi Store'da

Konu Sahibi

Güncelleme ovi'de.Eğer geçmezse burdan veririm.Ovi'nin kabul etmeme sebebi oyun yatay ekrandan dikey ekrana geçince kilitleniyor.Sadece oyun da kilitlenmiyor.Telefon da kilitleniyor.

Anil-D

Üye
magazadamı bunlar

akinorta

Üye
magazadamı bunlar

item: published olanlar mağazada.

Diğerleri incelemede.

- - - Eklendi - - -

Güncelleme ovi'de.Eğer geçmezse burdan veririm.Ovi'nin kabul etmeme sebebi oyun yatay ekrandan dikey ekrana geçince kilitleniyor.Sadece oyun da kilitlenmiyor.Telefon da kilitleniyor.

talking tom cat e izin gelmeyebilir. Lisanslı bir isim ve resim kullanmışsın.

- - - Eklendi - - -

ayrıca hill can racing yayınlanırsa HCR ismi ile yayınlanacak. Çünkü sen öyle yazmışsın.

o zaman eğer kredi kartı bulamassam milyoneri bir güncellemeyle adam edeyim dosyaları atacağım sana yayınlarsın.

Konu Sahibi

zaten sorun değil toma hiç uğraşmadım resmen hcr de geçmedi flash app yapınca sis istiyor symbian signed filan hiçbir şey anlamadım wgz yapacağım nasipse

akinorta

Üye
o zaman eğer kredi kartı bulamassam milyoneri bir güncellemeyle adam edeyim dosyaları atacağım sana yayınlarsın.
öm attım

- - - Eklendi - - -

zaten sorun değil toma hiç uğraşmadım resmen hcr de geçmedi flash app yapınca sis istiyor symbian signed filan hiçbir şey anlamadım wgz yapacağım nasipse

Flash app paketleme işi nokia tarafından ve adobe tarafından durduruldu nokia artık imzalamıyor onları.
Wgz en iyisi swf için.

sis uygulamalarda uygulamayı eklerken "requesting free nokia signin" seçeneğini seçmelisin. Ama flash uygulamalarda bu var mı bilmiyorum. Qt uygulamalarında biz uygulamayı imzasız gönderiyoruz nokia ücretsiz olarak imzalıyor. Ya da kendin trust certificates den yıllık 200$ karşılığında sertifika satın alıyorsun... Bu da durdurulmuş olabilir...

Tepkiler: Cihanî Sultan
    Konu Sahibi
Requesti seçmiştim ama kabul etmediler.Bence de wgz en iyisi.Swf2go diye bir program var işimi rahatça görecek ama onun da indirme linkini bulamadım.

eskiden kuneri gibi bir suru embed swf into sis yapan projeler vardi hepsi kapandi.
En mantikli sey symbian c++ ile ayni windows daki shellexecute api ina benzer swf i actirmak. Fakat pek duzgun olmaz.

Bu yuzden bence de wgz cok guzel bir secim sistemi sis paketi kurulurken ki kadar agirlastirmaz.

---

Tepkiler: Cihanî Sultan
    Konu Sahibi
Evet kuneri swfpack.com çalışmıyor Tekbir swf2go var onun da linki yok

- - - Eklendi - - -

Nokia güncellemeyi kabul etmiş ancak oyun sadece E6-00 için aktif...