Jerkez38 in dikkatine ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Jerkez38 in dikkatine ...
http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/anna-ve-belle-icin-efektler-559767.html bu sayfadaki video'nuzu izlerken dikkatimi çektide şebeke ismini jerkez olarak değiştirmişsiniz ve çok orjinal olmuş acaba bunun yolunu anlatırmısnız bizde istediğimizi yazsak oraya şebeke ismi yerine...s60v5 konusunda bi pro buldum ama o çok bariz belli oluyor sonradan ekli olduğu ve şebeke ismi hala duruyor o yöntemde.c7 belle için mümkünmüdür yada hangilerinde mümkünse eminim kullanmakj isteyen çıkacaktır bu mümkünse tabi.

Re13eL

Re13eL

Üye
kendisine özelden mesaj atsan daha etkili olurdu diye düşünüyorum.

germir

germir

Üye
kardeş hidden operator diye proğramla şebeke ismi yerine istediğin herşeyi yazabilirsin forumda mevcuttur sis dosyası olarak çok basit kullanımlı

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bu kadar da boş yere konu açmayın özel mesaj diye bişey var...

TheMadness

TheMadness

Üye
kardeş hidden operator diye proğramla şebeke ismi yerine istediğin herşeyi yazabilirsin forumda mevcuttur sis dosyası olarak çok basit kullanımlı

Ekleme: Belle'de çalışmıyor.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi

fikir için teşekkür ederim ama bunu denedim c7 nin ekranında yazdığım çıkıyor ama yan tarfında avea yazısının av'ı kalıyor malesef...ayrıca kendisine özelden msj atardim ama buraya konu açtım çünkü eğer cevaplar ve paylaşırsa başka arkadaşlarda faydalanabilir diye düşündüm.

• Beğen
Tepkiler: esatgelmedi
Astrosman

Astrosman

Üye
Özel mesaj atabilirsin :yuru:

PriZm

PriZm

Üye
Başlığa hayran kaldım sanki sitede anons yapılıyormuş gibi :D:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt