[JB 4.1+][CWM][Güncel] Xperia Z3 Music (WALKMAN)

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
1 yıldızlar artmaya başlamış zaten kimse sevmemiş yeni ismi ve ikonu ama işe yaramayacak bence

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben de geç başlamıştım, çok da bir şey kaybetmiyorsun aslında. :D

--Neyse, bu kadar konu dışı yetsin. :bigstar:

Bir de tavsiye:

Sony'nin walkman uygulamasına googleplayde 1'er yıldız verip "Walkman" ismini geri getirmesi için baskı yapalım. :D

Nereye dokunsam şarkı değişiyor eski sürüme geçicem ben iyi olmamış gibi ancak görünüş çok iyi .

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Walkman olsun, mail atın, google+ dan yazın kullanıyorsan, googleplayden düşük oy verin. Oyu bayağı düşmüş zaten. Movies'i de Videos yaptı, Album'ü de Gallery yapacak bu gidişle.

Yeni tasarım da daha tam bitmedi hala beta sürümü olarak gelişiyor.

0MG90

0MG90

Üye
Şarkıların kapaklarıda ekranı kaplıyor hiç iyi olmamış eskisi daha iyiydi sonraki kapak gözüküyordu

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Şuraya son beta sürümün apk'sini koyalım:
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

recepgok50

recepgok50

Üye
lg g2 androıd 5.0.1 de çalışıyor mu deneyen var mı
lg g2 android 5.0.1 çalışmıyor walkman durdu hatası veriyor

Luck Star

Luck Star

Üye
recepgok50

recepgok50

Üye
jon snow kastettigim uygulamanın sımgesi bile yok o derece
back up dan eskı halıne getırdım suan telefonu cok guzel ses netleştirme ozellıgı var onun gıbı bır muzık çalar daha kullanmadım lakin kullanamıyoruz işte...

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi

Son betadan ekran görüntüleri...

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@Invoke
CM12.1'e dolby eklentisi farkı ben mi hissedemedim acaba dolby studio tam olarak ne işe yarıyor biliyormusun?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şimdi gördüm :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
@Invoke
CM12.1'e dolby eklentisi farkı ben mi hissedemedim acaba dolby studio tam olarak ne işe yarıyor biliyormusun?

v3.1 son düzgün versiyondu. Dolby falan Z3 ile gelen yani bizim portta v3.5 v3.6 da olan şeyler onlar da hala BETA. Çalışmıyordur büyük ihtimalle o özellik, romdan roma değişiklik gösterip çalışabilir.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
v3.1 son düzgün versiyondu. Dolby falan Z3 ile gelen yani bizim portta v3.5 v3.6 da olan şeyler onlar da hala BETA. Çalışmıyordur büyük ihtimalle o özellik, romdan roma değişiklik gösterip çalışabilir.
Note 3 exynos xda cm developmentta flashlanabilir bir zip var onu flashladım düzgün çalışıyor istersen link atayım dene

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bozuk. :D @teknolojibaronu

• Beğen

Üst Alt