drag10 Üye Google dan indirdim zaten ben sey olarak dusunuyorum tokyoda fAzla. Grafik isteyen nesneler var ve kaldirmiyo mu yok sa
Google dan indirdim zaten ben sey olarak dusunuyorum tokyoda fAzla. Grafik isteyen nesneler var ve kaldirmiyo mu yok sa
-aLoNeDarK- Üye Emre kardesim yaptigin romlar cok hosuma gidiyor bu romda guzel fakat bazi glu oyunlarinda kasiyor-donuyor- atiyor fmr ve greefin yuklu
Emre kardesim yaptigin romlar cok hosuma gidiyor bu romda guzel fakat bazi glu oyunlarinda kasiyor-donuyor- atiyor fmr ve greefin yuklu
-Emre Üye Konu Sahibi -adem-' Alıntı: Emre kardesim yaptigin romlar cok hosuma gidiyor bu romda guzel fakat bazi glu oyunlarinda kasiyor-donuyor- atiyor fmr ve greefin yuklu Genişletmek için tıkla ... Glu oyunlarının yüzde 90ı optimizasyon sorunu içeriyor; yorumlarını okursanız anlarsınız drag10' Alıntı: Bu roma yoon kernel yuklesem nasil olur Genişletmek için tıkla ... cm10 için yoon kernel mevcut değil
-adem-' Alıntı: Emre kardesim yaptigin romlar cok hosuma gidiyor bu romda guzel fakat bazi glu oyunlarinda kasiyor-donuyor- atiyor fmr ve greefin yuklu Genişletmek için tıkla ... Glu oyunlarının yüzde 90ı optimizasyon sorunu içeriyor; yorumlarını okursanız anlarsınız drag10' Alıntı: Bu roma yoon kernel yuklesem nasil olur Genişletmek için tıkla ... cm10 için yoon kernel mevcut değil
-aLoNeDarK- Üye -Emre' Alıntı: Glu oyunlarının yüzde 90ı optimizasyon sorunu içeriyor; yorumlarını okursanız anlarsınız cm10 için yoon kernel mevcut değil Genişletmek için tıkla ... Saol abi bi sorum olacak seeder ayarini nSil yapayim?
-Emre' Alıntı: Glu oyunlarının yüzde 90ı optimizasyon sorunu içeriyor; yorumlarını okursanız anlarsınız cm10 için yoon kernel mevcut değil Genişletmek için tıkla ... Saol abi bi sorum olacak seeder ayarini nSil yapayim?
-aLoNeDarK- Üye -Emre' Alıntı: agressive yap hepsine tik at aktif et Genişletmek için tıkla ... Ok saol)
ilteberaksoy Üye beyler bende boş alanı 200 mb österiyor ama 30 mblik uygulama kurarken yer kalmadı diye hata veriyor napayım
beyler bende boş alanı 200 mb österiyor ama 30 mblik uygulama kurarken yer kalmadı diye hata veriyor napayım
-Emre Üye Konu Sahibi drag10' Alıntı: Peki gwonder romu icin hangi kerneli onerirsin asphaltta kasmamasi icin Genişletmek için tıkla ... honeyx 7up ilteberaksoy' Alıntı: beyler bende boş alanı 200 mb österiyor ama 30 mblik uygulama kurarken yer kalmadı diye hata veriyor napayım Genişletmek için tıkla ... romla alakalı değil malesef
drag10' Alıntı: Peki gwonder romu icin hangi kerneli onerirsin asphaltta kasmamasi icin Genişletmek için tıkla ... honeyx 7up ilteberaksoy' Alıntı: beyler bende boş alanı 200 mb österiyor ama 30 mblik uygulama kurarken yer kalmadı diye hata veriyor napayım Genişletmek için tıkla ... romla alakalı değil malesef
ilteberaksoy Üye -Emre' Alıntı: honeyx 7up romla alakalı değil malesef Genişletmek için tıkla ... peki hocam ama sorunu çözdüm
-Emre' Alıntı: honeyx 7up romla alakalı değil malesef Genişletmek için tıkla ... peki hocam ama sorunu çözdüm
drag10 Üye Ben soyledigin kerneli bulamadim link atarmisin bide kernel yukleyince tel sifirlaniyor mu
tcfb Üye drag10' Alıntı: Ben soyledigin kerneli bulamadim link atarmisin bide kernel yukleyince tel sifirlaniyor mu Genişletmek için tıkla ... hayır kardeşim
drag10' Alıntı: Ben soyledigin kerneli bulamadim link atarmisin bide kernel yukleyince tel sifirlaniyor mu Genişletmek için tıkla ... hayır kardeşim