Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Javada Word ve excel görüntüleniyor-3 program- DocViewer-JzipMan-MobilRar
Sponsorlu Bağlantılar
iskenlii
Üye
teşekürler
prodog
Üye
3110 c için de olur mu acaba yine de eline sağlık
EsEsLi26es
Üye
eline sağlık vala bu gibi bi sürü program denedim 6230i de ama hiç biri sonuç vermedi bakalım bide bunu deneyeyim ne zarar çıkacak telefon mu aşınacak hehe eline sağlık önemli olan paylaşım
ahenk
Üye
ellerin dert gormesin opera ile indir mobil rarla aç napiyim pcyi n95imi seviyorum
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar denendi opera ile indirdiğim core player rar dosyasını mobil rarla açip kurdum
Romantik Prens
Üye
süper bi paylaşım emeğine sağlık
xmenx1974
Üye
olmadı...w810 da nasıl excel dosyalarını görebilirim .ayrıntılı anlatabilirmisiniz ?
bidibidi12
Üye
teşekkürler dostum buna ihtiyacım vardı
aranjetuna
Üye
bakalım ne olacak
serhat575757
Üye
ya ben de çalışmı o bi yardım edin nolur uygulama izin yok dio başlıo belge yükle diyom yüklenemio diyo help me please
dearkemal
Üye
Çok Saol . Gercekten çok işime yaradı. Bende aynı sorundan şikayeçiydim
Programi acmadan once secenekler--> Uygulama erişimine girion sonra ise ayarları yapıyon oradan. Sonra acıp gireceksin. Ayar yapmazsan ilk ayar "izin verme" seklinde.
ondrx
Üye
ya beyle bir bilen varmı aramızda şu word dosyalarını nasıl çalıştırcaz tlf da bana biri görsel yada adım adım anlatabilirmi,çünkü bu anlatılanlarla olmuyor lütfenn.mail atsanız sevinirm.ondrx@hotmail.....
benmerakli
Üye
Ya arkadaşlar ben bu programları nokia 6300 telefonuma yükledim... Bahsedilenayarları da yaptım... Word belgelerim var onları da hafıza kartına attım. Şimdi açıyorum dosya biçimi desteklenmiyor diyor.
Bu hangi belgeleri nasıl açıyor bir anlatsanız. Ben nerde neyi yapamıyorum sizce? Selamlar
<''Th3 ßiG ßoSs''>®
Üye
tesekkurler guzel pay.
mehmet2144
Üye
sağol
mrekohomailcom
Üye
rapidshareden bir de indirebilsek bunu nasıl indirecegişm,bende cin m350 var word okumama yar herhalde
syberblade
Üye
arkadasım lınk bozuk..
maxi666
Üye
arkadaşım yükledim denilenide yaptım program açıldı ama dosyayı bir türlü görüntüleyemiyor. wordleri her tarafa kopyaladım ama görmüyo... lütfen yardım..
futbol123
Üye
sağolasın
gokberkgovercin
Üye
Eline sağlık.
muhammedi
Üye
bir türlü olmuyor denilenleri yapıyorum hafıza kartına word dosyalarını da ekliyorum belge görünmüyor hem orada c ve e diye bölümler var giriyorum yine belge görüntülenemiyor diyor her şeyi yaptım hepsini izin yok yaptım veya hepsine sor vs. değişen hiçbir şey yok ayrıca doc yani office 97 yeveya 2003 göre kayıt yapmalıyız değilmi sonuçta öyle yapıyorum yine aynı yardımcı olursanız dualarım sizinle