Seglopsi
Üye
bak o iyi bi fikirmiş bende de emektar n85 var ondan alayım jadları. bu arada mesajı şu anda opera mini 4.4'ten yazıyorum ve klavyenin neden rastgele açıldığını buldum. tarayıcıyla gezerken herhangi bir yere uzun basınca veya kaydırınca klavye açılıyor.
yok ben dun uygulamalari denerken hic ekrana dokunmadigim halde birkac defa acildi kendiliginden. cok onemli bisey degil tabiki. sizde yasarsaniz ayni sorunu bisey olmuyor demek istedim. bir bilgisayarim olsaydi eger dosyayi ayirip biseyler yapmaya calisirdim. eger qt ile kodlandiysa "if" komutu klavyeyi cagiriyordur muhtemelen. sureyi uzatsak o duzelir de. asil sorun heap boyutu'nu arttirmada, nedir, nasil yapilir hakkinda hicbir fikrim yok.
- - - Eklendi - - -
[ENGİN];5849778' Alıntı:
bende niye operalar baglantı hatası vermeye başladı anlamadım yahu çalışıyodu oysa ayarlarıyla mı oynadım acep
sen sil telefonda olan jar eklentilerini, benim sonradan verdiklerimi yeniden kur. eger halen sorun alirsan, tekrar sil telefondan, root yaptiktan sonra opt icindeki phoneme klasorunu sil(muhtemelen uzantilari kaliyordur) tekrardan kurdun mu sorun felan kalmaz

: ucweb,nimbuzz,ebudyy internete baglanırken sorun yok opera 7.1,6.5.4.4, baglantı hatası veriyor sürekli