Java Vm Hakkinda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
bak o iyi bi fikirmiş bende de emektar n85 var ondan alayım jadları. bu arada mesajı şu anda opera mini 4.4'ten yazıyorum ve klavyenin neden rastgele açıldığını buldum. tarayıcıyla gezerken herhangi bir yere uzun basınca veya kaydırınca klavye açılıyor.

yok ben dun uygulamalari denerken hic ekrana dokunmadigim halde birkac defa acildi kendiliginden. cok onemli bisey degil tabiki. sizde yasarsaniz ayni sorunu bisey olmuyor demek istedim. bir bilgisayarim olsaydi eger dosyayi ayirip biseyler yapmaya calisirdim. eger qt ile kodlandiysa "if" komutu klavyeyi cagiriyordur muhtemelen. sureyi uzatsak o duzelir de. asil sorun heap boyutu'nu arttirmada, nedir, nasil yapilir hakkinda hicbir fikrim yok.

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];5849778' Alıntı:

bende niye operalar baglantı hatası vermeye başladı anlamadım yahu çalışıyodu oysa ayarlarıyla mı oynadım acep

sen sil telefonda olan jar eklentilerini, benim sonradan verdiklerimi yeniden kur. eger halen sorun alirsan, tekrar sil telefondan, root yaptiktan sonra opt icindeki phoneme klasorunu sil(muhtemelen uzantilari kaliyordur) tekrardan kurdun mu sorun felan kalmaz :)

pRime.

pRime.

Üye
bende 4.4 6.5 7.0 var ve donmuyorlar 7.1i de deneyeyim.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
bende 4.4 6.5 7.0 var ve donmuyorlar 7.1i de deneyeyim.

eger 3 dk kadar kullanirken takilmazsa sorun yok demektir.

@engin buradan da indirebilirsin daha once paylastigim ayni linkler;

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
indiriyorum yükleyince bakalım ne olacak.
ilk yükledigimde çalışıyolardı eskileri de kaldırmıştım senin son paylaştıklarını yüklemiştim çalışanlar bir süre sonra baglantı hatası verdiler.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
facebook midlet uygulamasi yatay ve dikey mod ss'leri uygulama sorunsuz calismakta.

uygulamayi indirmek isteyen olursa indirme seklini anlatayim. (neden paylasmiyorum cunku fb uygulamayi kisiye ozel yaptigindan paylastigimda paylasmis oldugum dosyalarla benim facebook'uma girebilirsiniz, cok sacma bisey daha!)

facebook indirmek icin oncelikle opera12'de( bildigimiz opera) user agent'i mobile yapiyoruz. ardindan tarayicida "m.facebook.com" sayfasina giriyoruz. login olduktan sonra en altta "facebook'u indir" gibisinden bir link cikacak oraya tiklayip "facebook.jad" dosyamizi indiriyoruz. filecase'i aciyoruz indirdigimiz dosyayi bulup uzantisinin sonuna ".txt" ekleyip aciyoruz. orada "https://"li bir link olacak. onu kopyalayip operaya yapistirip "facebook.jar" dosyamizi indiriyoruz. uygulamayi calistirdigimizda kendi adimiza login'li sekilde calistigini goreceksiniz. bu sekilde getjar.com'daki java uygulamalari vs. indirmek mumkun. :)

aslinda tum jad dosyalardan jar'lari cekmek mumkun olmaliydi, lakin bazi uygulamalar cr4ck edilirken adresleri degistiginden inmeyebilir. bu sebepten ben once eski telefona indirip ve yukledikten sonra midlet klasorunden kopyalayarak uygulamalari deniyordum. neyse umarim isinize yarar.

not: bu yontemi ilk 97 veya 98 yillarinda ixir.net'i (o zaman internet erisimi saglayan bir saglayici) cd'siz calistirirken yapmistim.

yani anlayacaginiz java o zamandan bu zamana kadar ayni. sadece grafikleri degisti :ehe

• Beğen
Tepkiler: pRime.
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Arkadaş nasıl bir cihaz bu böyle Her bir şeyi yapıyor

pRime.

pRime.

Üye
facebook midlet uygulamasi yatay ve dikey mod ss'leri uygulama sorunsuz calismakta.

uygulamayi indirmek isteyen olursa indirme seklini anlatayim. (neden paylasmiyorum cunku fb uygulamayi kisiye ozel yaptigindan paylastigimda paylasmis oldugum dosyalarla benim facebook'uma girebilirsiniz, cok sacma bisey daha!)

facebook indirmek icin oncelikle opera12'de( bildigimiz opera) user agent'i mobile yapiyoruz. ardindan tarayicida "m.facebook.com" sayfasina giriyoruz. login olduktan sonra en altta "facebook'u indir" gibisinden bir link cikacak oraya tiklayip "facebook.jad" dosyamizi indiriyoruz. filecase'i aciyoruz indirdigimiz dosyayi bulup uzantisinin sonuna ".txt" ekleyip aciyoruz. orada "https://"li bir link olacak. onu kopyalayip operaya yapistirip "facebook.jar" dosyamizi indiriyoruz. uygulamayi calistirdigimizda kendi adimiza login'li sekilde calistigini goreceksiniz. bu sekilde getjar.com'daki java uygulamalari vs. indirmek mumkun. :)

aslinda tum jad dosyalardan jar'lari cekmek mumkun olmaliydi, lakin bazi uygulamalar cr4ck edilirken adresleri degistiginden inmeyebilir. bu sebepten ben once eski telefona indirip ve yukledikten sonra midlet klasorunden kopyalayarak uygulamalari deniyordum. neyse umarim isinize yarar.

not: bu yontemi ilk 97 veya 98 yillarinda ixir.net'i (o zaman internet erisimi saglayan bir saglayici) cd'siz calistirirken yapmistim.

yani anlayacaginiz java o zamandan bu zamana kadar ayni. sadece grafikleri degisti :ehe

java'dan anlıyorsun baya o zaman?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
java'dan anlıyorsun baya o zaman?

her biseyini biliyorum desem yalan olur. asil bildigim dil vB. su sira qt ve ptyhon'a merakim var, az biseyler ogrenebilirsem ne mutlu. eger ihtiyacim olan minik programlari yapabilirsem guzel olur hayirlisi diyelim.

- - - Eklendi - - -

umarim her jar dosyasi icin ise yarar. eger calisirsa tam super bir program olur. bilgisayarim olmadigi icin deneyemedim ama deneyen olursa haber verirse oldukca iyi olur.
her neyse; bu minik program jar dosyalarindan jad dosyalari olusturuyor. eger ki tum uygulamalarda calisirsa java'da tek sorun uygulamanin ram bellek ve cache bellek (kisaca heap alanlari desek yanlis olmaz sanirim) boyutunu arttirmaya kalacak.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ben bu opera'larda ki baglantı sorununu :bilmm: ucweb,nimbuzz,ebudyy internete baglanırken sorun yok opera 7.1,6.5.4.4, baglantı hatası veriyor sürekli :(

Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5859507' Alıntı:
ben bu opera'larda ki baglantı sorununu :bilmm: ucweb,nimbuzz,ebudyy internete baglanırken sorun yok opera 7.1,6.5.4.4, baglantı hatası veriyor sürekli :(

ilgileniyorum ustam. phoneme'yi silip yeniden kurmusmuydun.

- - - Eklendi - - -

eger yaptim da olmadi diyorsan birde sunu dene, filecase'i ac misal opera4.4'un jar ve jad dosyasinin adini degistir. isimleri operamini4.4.jar ve operamini4.4.jad olsun. hatta bulunduklari klasoru de degistir. oyle dene. phoneme yeni alan acacaktir. eski kullandigin midletlerin ayarlarindan farkli olarak. bunu deneyip sonucu yazarmisin.

- - - Eklendi - - -

ustam sorununu çözdüm sanırsam. önce internete bağlan sonra çalıştır emülatörü :ehe

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ne yaptıysam olmuyor işte kafam karıştı?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
birde operamini 7.1 de takilma sorunu yasiyorum. bir onceki sayfada dedigim gibi sanirim yetersiz bellek alanindan.

- - - Eklendi - - -

aldigin hata bu mudur?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aynen öyleydi önceden verdigi hata şimdi ise siyah ekranda"unable to connect to the internet.
Please check your settings" yazıyor.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
ustam arıyorum da bulamadım ya tam olarak sorunu. önce internete bağlanıp sonra operayı açarsan sorun çözülür muhtemelen. şuan bende tüm hepsi (7.1 hariç) sorunsuz çalışmakta. araştırıyorum bulduğum an yazacağım sana.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Bende öyle yapıyorum zaten internet baglı oldugu halde hata vermesi kafamı karıştırıyor ya,digerlerin de sorun yok baglanıyorlar ama operalar sorun çıkartıyor gerçi şuanlık kullanmıyorum ama sorunun kaynagını bulmak lazım bilgi açısından

Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
son bir onerim olacak, ilk once eklentileri, sonra uygulamalari daha sonra root olup opt icindeki phoneme klasorunu sildikten sonra yeniden once programi, sonra eklentileri kurup tekrar denersen sorun cozulecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt