Java Telefonlara MSN MESSENGER UYGULAMASI - MIG33

Sponsorlu Bağlantılar

zcd

Üye
kaç kontur gider yada ücretlendirmesi nasıl emeğine sağlık allah razı olsun

konakkafe

Üye
allah razı olsun kardeş

herif06

Üye
kardeş iyi güzelde buna bağlanınca kaç kontor gider bi bilgin varmı
allah razı olsun ellerinize sağlık cvp? sevinirim.

xxxmertxxx

xxxmertxxx

Üye
sağol eywallah güzel paylaşım:oke:

hecktor01

Üye
paylasım ıcın saol

mhaniack

mhaniack

Üye
pekı ucretlendırme durumu nasıl ?

gzm_

Üye
sayenizde 20 kntör gitti ve sonuç ne? 6300 desteklemiomuş.. nie desteklio diosunuz ki

sonnefes01

sonnefes01

Üye
kac kontor gıdıo bunda bılgısı olan var mı?

mcan12

mcan12

Üye
saol çok güsel

OSMAN3807

OSMAN3807

Üye
6300 A Nasıl Oyun Yüklerim Arkadaşlar

myigit33

Üye
abiler allah razı olsun ya

panzehir_333

Üye
kardeş sağolasın. ben yaklaşık bir yıldır mig33 kullanıyorum ama değişik şeyler gerek. mig33 ün beta lite gibi yüksek versiyonlarının kurulumunu bilen var mı. yada mig 33 den versiyon yükseltmek nasıl oluyor bilen var mı.

soundlessscream

Üye
telefonuma onay kodu geldi ama hangi programa girip onay kodunu yazıcam anlamadım :S

hasan85

Üye
ya ben bu programı nerden ındırcem saglam sekılde ya java yasa dısı dıyor ya yuklenıyor aınca hata verıyor pişman oldum aldıma bu telfonu hıc bırseyı bulunmuyor ( u600 )

loopus43

Üye
Arkadaşlar Bunu Vodafone Hatlar Destekliyor Mu Yoksa Sadece Turkcell Ve Aveada Mı Var ?

sansan

Üye
tşk ederim güzel bir paylaşım fakat açılmıyoconnection yazıyor fakat bir türlü açılmıyor yardımcı olurmusunuz

--------------- Ekleme ---------------

tşk ederim güsel bir program ama ben bir türlü baülanamadım yardımcı olurmusunuz bana sms ile kod gelmedi kayıt oldum ama doğrulayamıyorum şifre yok

kerimbeylim

Üye
bi bakalım olacakmı

madisom

Üye
arkadaşlar biz 6280e kurduk kurulumdan sonra TCP HTTP ve Manual olarak ayar seçenekleri çıktı TCP de olmuyor HTTP de olmuor connectioın faild diyor Manual de ise gene olmuyor sizce sorun nedir?

tarikko

Üye
nası yüklicez

dnz424

dnz424

Üye
tesekkur ederim

Üst Alt